El femení de bàsquet comença la temporada de la consolidació

El CE Molins de Rei va guanyar el primer partit a la pista del Viladecans per 45 a 62. Segons l’entrenador, Pere Galimany, l’objectiu és “consolidar la categoria” en la segona temporada de l’equip a Segona Catalana. 

L’equip ha mantingut el bloc de la temporada passada // Arxiu — bàsquet-molinsderei.blogspot.com

La segona temporada del sènior femení de bàsquet a Segona Catalana ha començat de la millor manera possible: amb victòria. El CE Molins de Rei va superar al Viladecans fora de casa per 45 a 62.

Les locals són un equip nouvingut a la categoria i les molinenques van imposar el seu ritme des de l’inici del matx, arribant a la mitja part amb 18 punts de diferència. Després, al tercer període, el Viladecans es va apropar a l’electrònic després d’un tram de relaxació de les visitants. Però a l’últim i definitiu quart el CE Molins de Rei va tenir la calma necessària com per controlar el partit i emportar-se la victòria de manera contundent amb 17 punts de diferència.

L’objectiu és consolidar la categoria

En declaracions a Viu Molins de Rei, l’entrenador, Pere Galimany, explica que l’objectiu per un club com el Molins ha de ser “consolidar la categoria”. Tot i això, Galimany també reconeix que a nivell personal es planteja “igualar la sisena posició de la temporada passada”.

Després de fer quatre incorporacions que reforcen la línia exterior, Galimany creu que tenen “millor equip que l’any passat”. Tot i que també és conscient que “el grup d’aquesta temporada és més complicat que el de la passada”. Amb 8 desplaçaments a Lleida i 3 equips de Cornellà, sempre exigents si parlem de bàsquet, la lliga d’aquesta temporada serà encara més complicada que la passada.

Recomanacions personalitzades