Entrebanc del Molins de Rei CF a Esplugues

El Molins de Rei CF empata a 2 al camp de l’Espluguenc. Els de Joan Garcia sumen 7 punts de 9 possibles aquesta temporada i segueixen invictes. 

El Molins de Rei ha sumat un punt en un partit gris // Arxiu — Adrià Casaín

Mentre tot Molins de Rei tenia els ulls posats en la tradicional cursa de Sant Miquel del passat diumenge 23, els homes de Joan Garcia tenien una cita a Esplugues. Més que una cita era un repte, el repte d’aconseguir els tres punts i sumar així la tercera victòria consecutiva. No era un dels camps excessivament complicats -l’Espluguenc arribava sense haver sumat cap punts en els dos primers partits-, però en el futbol i sobretot en el futbol territorial, els partits s’han de jugar.

El Molins de Rei CF va demostrar des de l’inici que serien ells els qui portarien el ritme del partit. Les màximes ocasions les protagonitzaven els molinencs però el gol no va arribar fins al minut 45 de partit. Un cop més, Carles Capella, posava per davant als molinecs.

Però l’Espluguenc va saber jugar el seu partit, sent inferiors i jugant a partir d’aquest fet, els locals van remuntar el partit en menys de vint minuts. El gol de l’empat va arribar al minut 67 i el 2-1 al 81. Ambdós van venir a causa de errors defensius molinencs.

Carles Capella, amb 4, i Àlex Agudo, amb 3, són els màxims golejadors molinencs en només 3 partits jugats

Al girar la truita al partit, el Molins va haver d’aplicar-se a l’èpica amb el temps en contra però finalment va aconseguir el gol de l’empat definitiu, obra d’Àlex Agudo. Aquest empat, o entrebanc inesperat, va sorprendre a tots els seguidors del Municipal Salt del Pi, el Molins no va mostrar la seva millor versió, però es va emportar un punt in extremis.

En motiu de la Festa Major 2012 el Molins de Rei CF ha avançat el seu partit corresponent a la quarta jornada. El partit es jugarà al Josep Raich el dimecres 26 a les 21:30h contra el Corbera. Els corberencs han guanyat els dos partits que han disputat i es preveu un gran xoc entre dos enormes conjunts.

Fitxa tècnica 

Espluguenc: Adrià Benavent, Dídac Heras, Carlos Arevalo, Diego Perez, Jonatan Rider, Daniel Granados, Carlos Marin, Lluís López, Antonio García, Daniel Gelo i Rafael González. Suplents: Sergio López, Florencio Cabezas, Aiman Cherradi, Carlos Caballero, Álvaro Parrilla, Sergi Lluch i Sergi Fuentes.

Molins de Rei CF: Ferran de Palol, Andreu Margarit, Carles Capella, Christian Agudo, Jordi Prats, Nelson Nicola, Francesc Campo, Elezar Hernández, Jordi Ganduxer, Jordi Sànchez i Mario Lobo. Suplents: Albert García, Luis Andrés Feraud, Joan Torelló, Joan Gosa, Alex Agudo, Josep Rebollo i Francisco Alcaide.

Gols: 0-1 Carles Capella (45′), 1-1 Sergi Lluch (67′), 2-1 Aiman Cherradi (81′), 2-2 Àlex Agudo (90′).

Recomanacions personalitzades