2 de 2 pel bàsquet masculí

Després d’haver superat al Ribes en la primera jornada el CE Molins de Rei guanya 69-64 al Bàsquet Sant Boi en un partit, que com va definir el tècnic gallec, Juan Couto, era “un test per conèixer les nostres limitacions”.  Un test superat amb nota.

Imatge de l’últim quart on el CE Molins de Rei iniciava la remuntada final // Adrià Casaín

El primer quart va estar protagonitzat pel gran paper del jove Ferran Angulo. Però els visitants equilibraven la balança amb una gran precisió en el tir per posar 15-15 en acabar.

Al segon quart el CE Molins de Rei no va treure el peu de l’accelerador i van arribar a aconseguir 5 triples de forma consecutiva. L’últim va servir per fer el 34-33 pels molinencs.

A la segona part del partit, els visitants van agafar les regnes i es van posar per davant, però en els últims minuts del període va ser el CE Molins de Rei el dominador, prolongant la igualtat màxima durant tot el partit. 43-43 abans d’iniciar els últims deu minuts del matx, uns darrers minuts d’exhibició molinenca i en especial del màxim anotador de l’enfrontament, Pablo Bueno, amb 13 punts.

 La dada: El CE Molins de Rei ha guanyat els dos primers partits de lliga anotant “només” 72 i 69 punts, números relativament baixos però més que eficients. 

La superioritat local es va veure reflectida en un parcial de 18 a 7 pel Molins, en només quatre minuts. El resultat final va ser de 69-64. Aquest excel·lent parcial va decantar el partit pels homes de Couto, que ja sumen la segona victòria a Primera Catalana en només dos partits.

La setmana vinent, el CE Molins de Rei visita la pista de l’Sferic Terrassa, el dissabte 29 a les sis de la tarda.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter.

Recomanacions personalitzades