Maria del Mar Bonet i Manel Camp presenten “Blaus de l’ànima”

La veu de Maria del Mar Bonet i el piano de Manel Camp s’ajunten de nou i oferiran un espectacle conjunt al teatre de la Joventut Catòlica – la Peni. El concert és aquest diumenge a les set de la tarda i es presenta com un dels plats forts de la Festa Major.

Maria del Mar Bonet i Manel Camp en concert // ContraBaix

Maria del Mar Bonet i Manel Camp en concert // ContraBaix

El blau de la nit, el de la Mediterrània, el del blues i el del jazz, pinten les vint-i-dues cançons que componen Blaus de l’ànima, el disc on Manel Camp i Maria del Mar Bonet s’han retrobat. Era el 1989 quan Maria del Mar i Manel Camp varen presentar al Teatre Lliure de Gràcia el disc Ben a prop, producte de la seva primera trobada musical. Més de vint anys després, i sense haver perdut el contacte, tornen a treballar plegats en un doble àlbum i un espectacle de veu i piano en què presenten aquell repertori renovat i cançons noves.

Manel Camp des del jazz i Maria del Mar Bonet des de la música mediterrània i d’arrel, conflueixen en una atmosfera comuna en què tots dos se senten molt còmodes i a prop l’un de l’altre. Un espai interpretat des de l’ànima per un virtuós del jazz i per una de les veus més notables, i amb voluntat d’arribar a l’ànima de qui els escolti.

Entre la vintena de peces del disc, hi trobem èxits de Maria del Mar Bonet com ara ‘Què volen aquesta gent’, ‘L’àguila negra’ o ‘Jo em donaria a qui em volgués’; temes inèdits com ‘La barbera’ amb lletra de Maria Aurèlia Capmany, o ‘Cançó d’un bes sense port’ de Maria Mercè Marçal i Agustí Fernàndez; i també peces instrumentals.

El concert serà aquest diumenge 23 de setembre a les 19 hores al teatre de la Joventut Catòlica – la Peni. Les entrades anticipades es poden comprar a través de Contrabaix a un preu de 16 euros a la platea, amb un euro de descompte en cas de ser amics de Contrabaix o socis de la Peni. L’amfiteatre té un cost de 14 euros l’entrada anticipada, també amb un euro de descompte per amics de Contrabaix i socis de la Peni. Les entrades a taquilla costaran 16 euros a l’amfiteatre i 18 a platea.

Recomanacions personalitzades