Les VIII Jornades Gastronòmiques comencen amb el dolç com a protagonista

El Forn del Pont ha donat el tret d’inici a la setena edició de les Jornades Gastronòmiques, una iniciativa que consisteix en la creació d’un plat en directe. Entre el dia 21 i el 28 diferents negocis dedicats a la restauració fan la seva demostració a la sala Punt de Comerç. 

Els dolços han estat els protagonistes del primer dia de jornades gastronòmiques // Jose Polo

Per setena edició consecutiva la Festa Major de Sant Miquel farà gaudir als estómacs més exigents amb les Jornades Gastronòmiques. Durant els dies de festa gran a la vila diferents negocis dedicats a la restauració fan una demostració en directe on mostren els secrets de la seva gastronomia. El Forn del Pont ha estat el primer comerç en participar-hi en aquesta edició.

La iniciativa consisteix en crear un plat en directe a la vegada que s’expliquen els secrets de la cuina d’autor al públic assistent. Un cop acabada la creació es produeix una degustació acompanyada del cava escollit per un enòleg realitzant d’aquesta manera un maridatge.

Totes les degustacions es fan a la Sala Punt de Comerç, situada als baixos del Mercat Municipal de Molins de Rei, entre els dies 20 i 28. En aquestes jornades els protagonistes són El Forn del Pont, Carnisseria David Tall, Restaurant Tast Pernil, Restaurant la Peni Arròs i Fogons i Sensacions.

L’organització encapçalada per la Unió de Botiguers de Molins de Rei i Molins de Rei Centre de Comerç ha decidit editar un petit llibre amb totes les receptes que s’exposen durant els dies de festa major. El llibre es podrà adquirir a tots els comerços del Botmol, al Mercat Municipal, a tots els restaurants i comerços participants i a la mateixa Sala Punt de Comerç del Mercat Municipal.

 

Recomanacions personalitzades