Contundents

L’Atlètic Incresa guanya 4 a 1 al Levante las Planas. Els de Rafa Martínez aconsegueixen d’aquesta manera la primera victòria de la temporada després de dues derrotes consecutives. L’equip estava treballant bé i ara aconsegueixen la recompensa.

Jona Nuñez celebra el quart gol // Laura Fernández

La temporada per l’Atlètic Incresa  no havia començat amb bon peu. Les raons eren prou clares. Diverses lesions i jugadors que encara no s’havien incorporat a la dinàmica del grup explicaven les dues derrotes anteriors, en les quals havia costat jugar a futbol.

Però dissabte l’equip va fer oblidar a l’afició les derrotes i va demostrar el seu potencial. Després d’un minut de silenci per la pèrdua del jugador del veterans del Molins de Rei CF la setmana passada es va iniciar el partit.

L’Atlètic Incresa es va posar 3 a 0 al minut 21 gràces a la química entre els jugadors blanc i blaus

Eficàcia, cooperació i contundència definien la primera part on els del barri del Canal avisaven mentre els entrenats per Emilio Lozano esperaven al rival. Pol Muela sorprenia a tothom als 7 minuts de partit amb el seu primer gol a la lliga (1-0). El Levante la Planas no creava perill i l’equip local transformava la seva possessió en gols. Sobre el minut 16 el capità Jona Nuñez feia el 2 a 0. Aquesta vegada es notava la connexió i la química entre els jugadors blanc i blaus que al minut 21 van fer el 3 a 0 obra d’Erik Serrano, un dels puntals de la davantera que fins el moment tenia la pólvora mullada en aquesta temporada.

Llavors es va veure una petita reacció del Levante las Planas que buscava el gol arribant a l’àrea contraria però la bona tasca dels defenses locals i del nou porter, Jonathan Bergua,  impedia qualsevol pilota que pogués entrar entre els tres pals.  Si la dinàmica dels locals no canviava els tres punts serien seus. Onze somriures blanc-i-blaus es dirigien al vestidor mentre que els de Sant Joan Despí donaven per perdut el partit.

Ara toca buscar el camí de la regularitat // Laura Fernández

El guió no va canviar durant els segons 45 minuts. La rapidesa del defensa visitant Sergio Moralo va impedir una passada clau entre Francesc Canals i Xavier Villasanta que hagués pogut ser el 4 a 0. El quart arribaria de penal després d’una falta a Francesc Canals que Jona Nuñez transformava dels dels onze metres (4-0).  Emilio Lozano efectuava canvis i buscava la manera de no deixar així l’electrònic. Els canvis no van donar gaire efectes però els de Sant Joan Despí, de forma inesperada, van fer el seu primer gol al minut 76 (1-4). L’arbitre xiulava el final i així quedava definida una victòria justa pels homes de Rafa Martínez.

La victòria de dissabte dona confiança a l’equip per continuar sumant i treballant com ho han estat fent fins ara. És el resultat del gran treball i esforç que han els de Rafa Martínez després d’una pretemporada complicada. 

Fitxa tècnica

Atlètic Incresa: Jonathan Bergua, Xavier Villasanta, Roque Bonilla, Jesus Sampedro, Jonatan Nuñez, Erik Serrano, Pol Muela, Eric García, David Ruiz, Francesc Canals i José Manuel Rubio. Suplents: Francisco Ruíz, Jose Paño, Daniel Dominguez, Marcos Andres i Eric Pruna.

 

Levante las Planas: Sergio Moralo, Ruben Martinez, Manuel Rossi, Ruben Aviles, Pedro Sanchez, Ismael Ruf, Jaime Hernandez, Rafael Peralta, Israel Frieros, Juan Manuel Agredano i David Luque. Suplents: Javier Bravo, Alfredo Martinez, Daniel Pomar, Daniel Perez, Jonathan Alcaraz, Raul Sanz i Atilio Minolli.

 

Gols: 1-0 Pol Muela (7′) 2-0 Jonatan Nuñez (16′) 3-0 Erik Serrano (21′) 4-0 Jonatan Nuñez (57′) 4-1 Israel Frieros (76′)

Viu Molins de Rei et va explicar el partit en directe des del Ricard Ginebreda a través de Twitter.

Recomanacions personalitzades