La samarreta tècnica serà la principal novetat de la cursa de Sant Miquel

L’alcalde i regidor d’esports, Xavi Paz, considera que el preu de 12 euros de la cursa de 10 kilòmetres “no és car” ja que “hi ha un seguit de millores que ho justifiquen”. La cursa de popular i la mini seguiran sent gratuïtes. 

La 34ena cursa de Sant Miquel, que enguany s’ha avançat una setmana, ja està preparada per fer gaudir de l’atletisme als molinencs. El canvi més significatiu respecte a les edicions anteriors és la incorporació d’una modalitat de pagament. Enguany, tots els participants que vulguin participar a la cursa de 10 kilòmetres han de pagar 12€ mentre que la cursa popular i la mini, adreçada als infants, continuaran sense cap cost per a l’usuari.

Segons ha explicat l’alcalde i regidor d’esports, Xavi Paz, en declaracions a Viu Molins de Rei  “la incorporació d’aquest preu posa la prova molinenca a l’alçada de la resta de curses del país”. A més, Paz opina que els 12€ no signifiquen “un preu car” ja que “hi ha un seguit de millores a la cursa que justifiquen aquest pagament”.

Tots els participants a la cursa de 10 kilòmetres rebran una samarreta tècnica. Segons Paz, aquesta samarreta “justifica bona part del preu”. Una altra de les novetats és el canvi de recorregut, amb una sola volta que arribarà a molts dels barris de Molins de Rei. “D’aquesta manera farem la cursa més atractiva”, justifica l’alcalde.

Els serveis als atletes també notaran una millora amb “un servei de massatgista que estarà disponible per a tots els participants”. A més, la regidoria d’esports està perfilant la possibilitat que el servei de dutxes per als participants sigui al Poliesportiu de la Sínia, molt més proper al lloc d’arribada que el Poliesportiu Municipal.

 • Manuel Ojeda via Facebook

  no estoy de acuerdo pienso que todos los actos , deportivos, culturales etc.. deberian de ser gratuitos, en otras localidades si son gratuitas por que en molins tenemos que pagar por muchos de estos actos, no lo entiendo ……un molinenc

 • xe

  sembla mentida… Fer pagar per la nostra cursa, la de festa major!!! Una autentica vergonya. A mes a mes, tot els diners cap a l´ajuntament quan hi ha dues entitats d´atletisme a molins. AEM secció atletisme i Come Km que potser estarien disposades a organitzar aquest esdeveniment tant nostre. Gracies sr Xavi Paz

 • Pingback: Arriba una Festa Major marcada per l'austeritat | Viu Molins de Rei()

 • Melissa

  12 euros no es car…..! portem una pila d'anys fen la cursa gratis per a tothom. Regal de moltes botelletes d'aigua, de tovalloles… i això pagant tots el ciutadans de Molins. La camiseta? doncs que no hi hagi camiseta, o que sigui un altre obsequi. Es una injusticia pagar per correr en el teu poble i a mes igual que els que no son d'aquí. Per a ell no es car perque no està a l'atur com jo. Gràcies a tots els que han fet d'aquesta carrera un motiu mes per repelar calers perque jo ja no puc corre a la cursa del meu poble.

 • Molins

  Quines millores justifiquen el preu de 12€? hi ha corredors que tot i portar el xip després no constaven com que havien fet la cursa, a més en quan als obsequis, no suposen cap cost addicional per l'ajuntament ja que són facilitats per la Diputació de Barcelona.
  Samarreta lletja i de poca qualitat .
  Sr Paz sembla que des que és alcalde no practica gaire l'esport, si haguès anat a curses últimament veuria que cap és tant cara ( a Barcelona no es va haver de pagar més de 5€).
  Potser si algu de l'Ajuntament busquès sponsors no caldria cobrar tant.

  En quan a la cursa mini , la sortida estava una mica atapaida i aixó frena realment que els petits puguin fer la sortida correctament.

 • Jordi

  Xavi, noi, no siguis tan "polític" i no ens vulguis enredar. És cert que a moltes curses es cobra una quantitat de diners. Més o menys alta, això tan se val. Normalment les curses les organitzen associacions atlètiques o centres excursionistes que busquen tenir un petit benefici per poder fer front a despeses pròpies de l'entitat. Passar de 0 a 12 Eurus és desproporcionat, i més si és l'Ajuntament l'organitzador. Podrieu haver estat un pèl més sensibles aquest any. Si mes no, i si es tracta de cobrar per estar a l'alçada d'altres curses, podrieu haver posat un preu simbòlic. La samarreta no cal. Els massatgistes segons com tampoc. I si surt encara massa cara, fins i tot el xip es podria suprimir.
  No obstatnt, cal felicitar als organitzadors per l'esforç fet any rera any. La cursa llarga ja era maca i aquest any encara s'ha millorat. I les altres dues tenen un gran èxit de participació.
  Si us plau, de cara l'edició de l'any vinent, intenteu recuperar la gratuititat de la cursa.