La samarreta tècnica serà la principal novetat de la cursa de Sant Miquel

L’alcalde i regidor d’esports, Xavi Paz, considera que el preu de 12 euros de la cursa de 10 kilòmetres “no és car” ja que “hi ha un seguit de millores que ho justifiquen”. La cursa de popular i la mini seguiran sent gratuïtes. 

La 34ena cursa de Sant Miquel, que enguany s’ha avançat una setmana, ja està preparada per fer gaudir de l’atletisme als molinencs. El canvi més significatiu respecte a les edicions anteriors és la incorporació d’una modalitat de pagament. Enguany, tots els participants que vulguin participar a la cursa de 10 kilòmetres han de pagar 12€ mentre que la cursa popular i la mini, adreçada als infants, continuaran sense cap cost per a l’usuari.

Segons ha explicat l’alcalde i regidor d’esports, Xavi Paz, en declaracions a Viu Molins de Rei  “la incorporació d’aquest preu posa la prova molinenca a l’alçada de la resta de curses del país”. A més, Paz opina que els 12€ no signifiquen “un preu car” ja que “hi ha un seguit de millores a la cursa que justifiquen aquest pagament”.

Tots els participants a la cursa de 10 kilòmetres rebran una samarreta tècnica. Segons Paz, aquesta samarreta “justifica bona part del preu”. Una altra de les novetats és el canvi de recorregut, amb una sola volta que arribarà a molts dels barris de Molins de Rei. “D’aquesta manera farem la cursa més atractiva”, justifica l’alcalde.

Els serveis als atletes també notaran una millora amb “un servei de massatgista que estarà disponible per a tots els participants”. A més, la regidoria d’esports està perfilant la possibilitat que el servei de dutxes per als participants sigui al Poliesportiu de la Sínia, molt més proper al lloc d’arribada que el Poliesportiu Municipal.

Recomanacions personalitzades