Rècord de participants a l’Assassí de la Pastanaga

El joc que l’Ateneu Mulei organitza per la Festa Major de Molins de Rei arriba a la tercera edició. Les inscripcions es tanquen el dia 20 i ja han superat les 145 de l’any passat i poden arribar a les 200. 

Durant la Festa Major 2012 veurem més pastanagues que mai pels carrers de Molins de Rei. I és que el joc que l’Ateneu Mulei organitza des de fa tres anys per a la Festa Major molinenca, l’Assassí de la Pastanaga, ha superat el seu rècord de participació. El número de participants se situa ja en 192 a dimecres al migdia, superant d’aquesta manera els 145 inscrits de l’any passat. Les inscripcions es tanquen el 20 de setembre a les 14 hores i, per tant, encara poden arribar a les 200.

La dinàmica del joc és bastant simple: es tracta d’assassinar als teus rivals tocant la panxa del contrari amb una pastanaga.  Cada participant rebrà per carta un clauer amb el nom de la seva víctima i, un cop s’aconsegueix “matar-la”, l’assassí rep un altre clauer amb un nou objectiu. La normativa del joc es pot consultar a l’esdeveniment al Facebook creat per la pròpia entitat o al final de l’espot promocional, que enguany ha superat també el rècord de reproduccions.

Actualització 21/09/12: Segons informa l’organització, finalment s’ha arribat als 269 participants, superant així àmpliament el número de jugadors de l’any passat.

Recomanacions personalitzades