Obren les inscripcions als cursos de català amb una nova modalitat semipresencial

Com cada any, el Servei Local de Català ofereix cursos de tots els nivells de català. La novetat d’aquest any són cursos que es poden fer des de casa però comptant amb un tutor a través d’internet. El període de matriculació s’acaba divendres 21 de setembre.

Imatge de la cloenda dels cursos de català del curs passat // Facebook SLC Molins de Rei

Imatge de la cloenda dels cursos de català del curs passat // SLC Molins de Rei

Fins el divendres 21 de setembre tot aquell que ho desitgi pot adreçar-se al Servei Local de Català de Molins de Rei per inscriure’s als cursos de català que ofereix el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Ca n’Ametller. Aquests cursos, oferts gràcies al consorci entre la Generalitat i els ajuntaments catalans, permeten “que tothom pugui aprendre català de la manera que li sigui més còmoda“, segons els organitzadors.

Per facilitar l’aprenentatge a tothom, des d’enguany s’ofereixen cursos presencials, cursos semi-presencials i cursos a distància. Fins ara s’impartien només les modalitats presencial i a distància, i amb la nova modalitat híbrida es combina la comoditat dels cursos des de casa amb l’experiència que pot proporcionar un tutor. Les classes en línia es fan a través del portal Parla.cat, tot i que els cursos es gestionen des del Servei Local de Català de Molins de Rei.

Les inscripcions s’han de fer a la seu del Servei Local de Català de Molins de Rei, ubicat igual que el Centre de Normalització Lingüística a Ca n’Ametller, al carrer de Jacint Verdaguer, número 95. L’horari de la matrícula és de 10 a 14 hores tots els dies, i també de 16 a 20 hores el dilluns, el dimarts i el dijous. El preu dels cursos és gradual en funció del nivell de dificultat i de les hores que s’hi dediquen: des de la gratuïtat per al nivell bàsic fins als 416€ del curs de perfeccionament de 120 hores, tot i que hi ha una gran varietat de descomptes a molts col·lectius.

Recomanacions personalitzades