Els esplais de Molins de Rei seran els pregoners de la Festa Major

Els esplais Agrupa, Clariana i MIB seran els encarregats de realitzar el pregó de la Festa Major 2012 coincidint amb el trentè aniversari de l’esplai de l’Agrupa i el quarantè dels esplais Clariana i MIB. Es consolida així el format del “pregó de les entitats”.

Seran l’esplai Agrupa, l’esplai Clariana i l’esplai MIB qui donaran el tret de sortida oficial a la Festa Major de Molins de Rei el proper dijous 27 de setembre. Per primer cop, les tres entitats de la vila podran transmetre en un pregó l’energia i la constància que els ha empès durant tants anys de trajectòria que aquest any celebren efemèride destacada. En el cas de l’esplai Agrupa arriben als seus trenta anys d’història mentre que l’esplai MIB i el Clariana ja en fan quaranta.

Segons han explicat fonts d’aquests esplais a Viu Molins de Rei “es prometen moltes sorpreses que no deixaran a ningú indiferent”. Així, la il·lusió dels infants i dels educadors del lleure encetarà unes festes que es presentaran oficialment aquest dimarts i que estaran marcades pels ajustos pressupostaris.

Pregó de les entitats

Un dels moments emotius va ser la participació del petit Roc Beumala en representació de les noves generacions del Camell // Estel Tort

Amb l’elecció dels esplais com a pregoners de la Festa Major de Sant Miquel d’enguany, es consolida el format que estrenaven l’any passat els  Amics del Camell, quan van omplir de gom a gom la plaça de la Vila. Donant veu a les entitats del poble, l’Ajuntament vol seguir apostant per “una Festa Major més oberta, més plural i més participativa que mai”.

El pregó, obert a tots els molinencs i molinenques, tindrà lloc el dijous 27 de setembre a la plaça de la Vila desprès d’un cercavila de bèsties, música i gegants per donar la benvinguda a la Festa Major.

Recomanacions personalitzades