El voleibol molinenc escalfa motors

23 equips participen al Torneig Vila de Molins 2012. El sènior lluitarà aquesta temporada per pujar de categoria. L’assignatura pendent és la manca d’equip masculí. 

La jornada de voleibol es va allargar durant tot el dia // Jose Polo

La gran festa del voleibol de Molins de Rei, el Torneig Vila de Molins, va tenir la participació de 23 equips en les diferents categories, que van omplir el Poliesportiu Municipal el passat 15 de setembre de 9 del matí a 9 del vespre. En declaracions a Viu Molins de Rei, la directora tècnica de l’Associació Esportiva Molins de Rei, Reyes Gascón, explica que “un torneig d’aquestes característiques és esgotador per a totes les persones que hi participen” i destaca que “no seria possible sense tota la col·laboració de la gent del club”. El club va demanar ajuda als pares de les jugadores per tal de poder organitzar un esdeveniment d’aquestes característiques.

En categoria sènior el guanyador va ser el Sant Esteve i l’AEM va acabar en quarta posició. Segons Gascón “enguany tenim equip per lluitar per l’ascens, però de moment estem treballant per fer que totes les noves jugadores es sentin còmodes amb l’entitat”. L’equip ha tingut una renovació de plantilla important respecte la passada temporada i en aquesta participarà al grup D de Tercera Catalana. La competició començarà el proper 7 d’octubre i Gascón espera que “quan les noves jugadores agafin el ritme tindrem bons resultats”.

L’AEM segueix sense equip masculí de voleibol 

Ja fa unes temporades que l’AEM no té equip masculí de volei després de veure com l’últim grup es va desfer per manca de motivació. “Tenim alguns nois en categories inferiors que participen”, explica la directora tècnica de l’Associació Esportiva Molins de Rei, però lamenta no aconseguir trobar la manera de tornar a tenir un equip sènior masculí.

Recomanacions personalitzades