Mor un jugador dels veterans del Molins de Rei CF en ple partit

Francisco José Barbancho Tovillas va caure fulminat víctima a l’inici de la segona part del partit de veterans entre el Piera i el Molins de Rei CF. Francis, com era conegut, tenia 49 anys. Segons el president Jordi Caraltó és el “cop més dur” des de que presideix l’entitat. 

El dissabte 15 de setembre de 2012 passarà a la història com un dels dies més tristos per al futbol de Molins de Rei. L’equip de veterans del Molins de Rei Club de Futbol visitava el camp de l’Associació Esportiva Piera. A l’inici de la segona part, a prop de la zona de les banquetes, el jugador del Molins Francisco José Barbancho Tovillas va caure fulminat al terra i morí a l’instant. Les primeres investigacions parlen d’un atac cardíac o d’una embòlia. La causa definitiva la determinarà l’autòpsia.

Els intents de reanimació dels companys d’equip i del Servei d’Emergències Mèdiques, que va trigar un quart d’hora en arribar, van ser inútils. Segons fonts consultades per aquesta redacció el marge de temps de 15 minuts que va trigar el SEM “és normal” per arribar al lloc on es situa el camp del Piera. Un dels testimonis presencials, el capità de l’equip de veterans del Molins de Rei CF, Antonio Padilla, explica en declaracions a Viu Molins de Rei que “vaig intentar portar-ho a l’ombra, a veure si se li passava, però un cop a la zona d’arbres que envolta les banquetes va caure i ja no es va aixecar”. 

Segons ha explicat el president del Molins de Rei CF, Jordi Caraltó, en declaracions a Viu Molins de Rei “primer es va començar trobar malament, després va notar un mareig i finalment va caure”.  Francis, com era conegut, era natural de Castellví de Rosanes però portava cinc temporades jugant amb els veterans del Molins de Rei CF. Era jutge de professió.

“Vaig sentir impotència, al veure que no podíem fer-hi res” explica Padilla. Es van viure minuts de commoció a Piera i, com és natural, el matx es va suspendre ràpidament. “És el cop més dur des de que sóc president del Molins de Rei CF” diu Caraltó. La notícia va arribar ràpidament al Municipal Josep Raich mentre el primer equip jugava el seu segon partit de lliga i la família molinenca recordarà aquella victòria dels de Joan Garcia com la més trista de la seva història.

Recomanacions personalitzades