Sis de sis pel Molins de Rei CF

Bones sensacions pel Molins de Rei CF que guanya a casa per 3-0 al Fruitosenc. El molinenc Carles Capella torna a ser el jugador més destacat fent dos gols.

Capella va ser el millor del partit // Laura Fernández

L’ambient al Josep Raich era força càlid, ambdós equips comptaven amb el suport de la seva afició encara que tot no era perfecte. El partit va començar endarrerit, uns 10 minuts, degut a problemes en una de les porteries. A més, un cop posat en marxa es va haver de parar el matx per la mateixa causa. Finalment, la porteria no va donar més problemes i el partit va continuar.

Els primers  minuts no van ser de cap equip. Però la sort es va posar de part dels molinencs ja que al minut 10 de partit s’avançaven en el marcador amb una gran jugada de Carles Capella (1-0). A partir d’aquí el Molins va començar a dominar el partit de manera clara. Per la seva banda, el Fruitosenc no feia un joc ni sa ni net i van acabar amb reiterades amonestacions. Un gol no era suficient per poder relaxar-se una mica, els molinencs necessitaven un altre, i axí va ser.

Carles Capella, amb dos gols, va ser l’home del partit

 Una excel·lent  jugada d’Àlex Agudo emportant-se per davant al porter Daniel Ballesteros fa que el defensa, dins de la porteria, sigui incapaç de rebutjar la pilota i la jugada acaba amb gol (2-0). Àlex li donava la tranquil·litat que necessitaven els locals que van marxar al vestuari amb el més important, el marcador a favor.

El Molins de Rei CF ha començat la temporada de la millor manera possible // Laura Fernández

La segona part es presentava pels locals sense gaires complicacions, jugaven amb 2 gols de diferencia i tot i que l’equip de Cristobal Gonzalez efectuava accions ofensives amb perillositat, no espantaven al Molins de Rei CF. Una vegada més, Carles Capella va sorprendre amb el seu segon gol convertint-se en l’home del partit (3-0). 

El xiulet de Manuel Barrera va sonar per  finalitzar el partit i els jugadors molinencs van sortir amb un somriure del Josep Raich. Els del FruitoSenc amb gust amarg,  incapaços de remontar. Així doncs,  sis punts de sis possibles, no se li  pot demanar més a l’equip de Joan Garcia.

 Fitxa tècnica

 

Molins de Rei CF: Andreu Margarit, Carles Capella, Alejandro Agudo, Josep Rebollo, Christian Agudo, Ferran de Palol, Jordi Prats, Nelson Joan Nicola, Jordi Joan Ganduxer, Jordi Sanchez i Mario Lobo. Banqueta: Carlos Martínez,  Francesc Campo, Elezar Hernandez i Oriol Pros.

FruitoSenc FC: Daniel Ballesteros, Josep María Listán, Jordi Clares, Jordi Arnau, Andres Gregorio Teran, Mohamed Hammaoui, Joan Barriga, Joan Martínez, Jose Antonio Villarreal, Xavi Aguilar i Marçal Antunez. Banqueta: Marti Iglesias, Carles Gonzalez, Carlos Olid, Ruben Lopez, Tarik Salkhi i Huvirgel Cuadrado. 

 

Gols: 1-0 Carles Capella (10′) 2-0 Alejandro Agudo (44′) 3-0 Carles Capella (53′)

Així t’ho va explicar Viu Molins de Rei en directe a través de Twitter

 

Recomanacions personalitzades