El sènior masculí de bàsquet torna a Primera Catalana amb victòria apoteòsica

El CE Molins de Rei guanya 68-72 després d’una pròrroga a la pista del Bàsquet Ribes. Feia 10 temporades que el bàsquet molinenc no estava en una categoria tant alta. La intensitat de l’equip ha estat clau en aquest inici de temporada. 

El CE Molins de Rei torna a Primera Catalana amb victòria // Adrià Casaín

La primera jornada de lliga acostuma a ser complicada, no importa l’esport, iniciar la lliga a la pista del Ribes era un repte pels homes de Juan Couto. L’entrenador gallec començava la seva quarta temporada dirigint el sènior masculí del CE Molins de Rei.

Per accedir a Sant Pere de Ribes s’han de travessar els famosos revolts del Garraf, una carretera no recomanada pels que pateixen marejos als cotxes. Possiblement els molinencs van arribar al Poliesportiu de Ribes encara marejats pel viatge ja que en els cinc primers minuts de matx el parcial era de 8-0 pels locals. Però el CE Molins de Rei va reaccionar i va escurçar distàncies, tot i que al acabar el primer quart el resultat era de 14-7. Va millorar molt la imatge dels molinencs en el segon quart i  es va acabar la primera part del partit amb el resultat de 28-27.

La millor versió del CE Molins de Rei es va veure a l’últim quart

El rendiment del CE Molins de Rei anava in crescendoi semblava que en el tercer quart podrien posar-se per davant en el marcador però no va ser així. El Ribes, un equip molt jove però preparat va seguir controlant el partit al finalitzar el tercer quart, 46-43. Va iniciar-se l’últim quart, el decisiu, i va ser on es va veure la millor versió del Molins: serietat defensiva i eficàcia ofensiva. A falta de només tres minuts per acabar el partit, el Molins seguia perdent per 53-51. Quan restava un minut, els molinencs  van posar-se per davant 56-57, els locals van fer cistella i van posar el 58-57. L’última jugada va acabar amb dos tirs lliures pel capità, Miquel Sànchez, el primer va entrar i el segon no. I amb el 58-58 es va arribar a la pròrroga.

I en els cinc minuts de pròrroga sí que no va haver-hi color. El Molins de Rei va passar per sobre dels locals en els últims minuts i va aconseguir la primera victòria de la temporada per 68-72, una victòria disputada fins l’últim moment.

Així t’ho va explicar Viu Molins de Rei en directe des de la pista del Bàsquet Ribes

Recomanacions personalitzades