Suspès el concert contra Eurovegas a Cornellà després d’aconseguir el seu objectiu

La plataforma Aturem Eurovegas cancel·la el concert que s’havia de fer el dissabte 15 de setembre a Cornellà per protestar contra el complex lúdic. Han decidit fer una jornada reivindicativa amb concert a petita escala en defensa del Delta del Llobregat a la platja del Prat de Llobregat.

El macroconcert amb 14 artistes contra Eurovegas que s’havia de fer a Cornellà el proper dissabte 15 de setembre queda suspès davant la confirmació que Sheldon Adelson ha triat Madrid i es reformula en un altre de petit format a la platja del Prat.

El cartell encara no està confirmat però des de la plataforma Aturem Eurovegas ja avisen que comptarà amb menys grups dels previstos a Cornellà. Sense desvetllar qui actuarà al Prat de Llobregat, des de la plataforma indiquen que no hi haurà grups de gran renom. Fins ara, estava previst contar amb l’actuació d’Estopa, Antonio Orozco, Albert Pla, Silvia Pérez Cruz i Kiko Veneno, entre d’altres.

Tot i això, des del moviment opositor destaquen la importància del recolzament que ha donat el món de la cultura a la societat civil contra el projecte de Sheldon Adelson. El portaveu de la plataforma, Jaume Grau, remarca “la força que ha tingut el missatge llençat des del món de la cultura implicat en una causa social i en defensa del territori”.

El missatge que es voldrà donar amb el nou concert serà de solidaritat amb Madrid i al mateix temps de reivindicació del Delta del Llobregat contra la possible especulació a la que està sotmès. El concert serà el punt i final a una jornada reivindicativa que es prepara dissabte amb una marxa des de Cornellà a través del Parc Agrari.

Recomanacions personalitzades