Tres punts però poc futbol

El Molins de Rei CF supera 1 a 2 al Santa Coloma de Cervelló en el primer partit de lliga amb gols de Capella i Agudo. Els de Joan Garcia no han fet un partit brillant però han tingut l’ofici suficient com per començar la temporada amb una victòria. 

El Molins de Rei ha sumat tres punts en un partit gris // Adrià Casaín

Al Molins de Rei Club de Futbol li va tocar debutar en lliga en un camp no massa preferible en un diumenge a la tarda on el sol no s’atrevia a amagar-se, el del Santa Coloma de Cervelló. Els antecedents en aquell petit terreny de joc no eren negatius ja que la temporada passada es va vèncer per 0-2.

Joan Garcia va sortir amb l’onze previsible amb la lleu sorpresa de veure a l’extrem Jordi Prats jugant d’interior amb Torelló, una posició més centrada on ja actuava a les categories inferiors del club molinenc. I el pivot defensiu va ser Mario Lobo, una nova incorporació d’aquesta temporada procedent de l’Atlètic Incresa que va deixar unes grans sensacions durant la pretemporada. El partit va arrencar, i al minut 9 el Molins ja liderava el marcador gràcies al gol d’Àlex Agudo. Sense temps per asaborir la victòria, al minut onze va arribar l’empat local.

Després de dos gols en dos minuts, el partit va recuperar l’estabilitat, el Molins tenia les ocasions més clares però els contraatacs locals feien molt de mal a la defensa molinenca. En un dels intents per batre la porteria rival, el quatribarrats van rebre un penal a favor. Es va disposar a llançar-lo Àlex Agudo i el va fallar. Corria el minut 22 de partit i hagués estat important tornar-se a posar per davant. Es va arribar al descans amb empat a 1.

El Molins necessitava la victòria per demostrar que  comença la temporada amb la mateixa ambició que la passada

I sense canvis, ni tàctics ni tècnics, va començar la segona part. La diferència entre dos conjunts va estar en que els locals, durant l’empat, intentaven aguantar la pilota i no rebre cap gol, mentre que els molinencs, en canvi, sortien a per la victòria. Però el partit seguia igual i Joan Garcia es va veure obligat a moure fitxa, donant entrada al debutant Ali, un extrem esquerra molt hàbil i veloç. Si algú podia sentenciar el partit era Capella i ell mateix ho va fer, aprofitant un bon llançament de córner de Gandu i posant la pilota a l’escaire.

El joc del Molins de Rei CF no va ser molt ràpid i també es van veure les típiques imprecisions pròpies del primer partit de lliga. Amb el marcador a favor i a falta de vint minuts pel final del partit va tocar aguantar i patir, però finalment l’àrbitre va assenyalar la fi del matx.

Fitxa tècnica

Santa Coloma de Cervelló: Alejandro Mora, Gabriel de León, Adrián Velez, Raul Sánchez, Jordi Berdun, Julio Co, Daniel Alguacil, Daniel Medina, Jesús Sánchez, Félix Tamayo i Jorge Manuel de León. Suplents: Marc de la Torre, David Alcalaavero, Manel López, Alex Tamayo, Gerard Silva i Hector Urzaiz.

Molins de Rei CF: Ferran de Palol, Joan Torelló, Oleguer Pujol, Andreu Margarit, Carles Capella, Àlex Agudo, Christian Agudo, Jordi Prats, Mario Lobo, Nelson Nicola i Josep Rebollo. Suplents: Jordi Sánchez, Joan Gosa, Helezar Hernández, Fran Campo, Jordi Ganduxer i Oriol Pros.

Gols: 0-1 Àlex Agudo (8′), 1-1 Daniel Alguacil (9′), 1-2 Carles Capella (69´)

 

Així t’ho va explicar Viu Molins de Rei en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades