Oberta l’inscripció als cursos de la Federació Obrera

La Federació Obrera posa en marxa diversos cursos organitzats per l’Ajuntament i el Casal de la Dona. Informàtica, anglès, manualitats, ioga, pintura i ganxet són alguns dels cursos disponibles. Les inscripcions estan obertes fins el 17 de setembre.

El Casal de la Dona compta amb una àmplia sala a la Federació Obrera // David Guerrero

El Casal de la Dona compta amb una àmplia sala a la Federació Obrera // David Guerrero

La nova Federació Obrera es posa en marxa de mica en mica. El proper 17 de setembre comencen els cursos organitzats conjuntament entre l’Ajuntament i el Casal de la Dona. Anglès, teatre, informàtica, cuina, pintura, fotografia, ioga, ganxet i manualitats són alguns dels cursos que s’ofereixen entre setembre i desembre.

Les inscripcions estan obertes fins el 17 de setembre i es poden fer directament a la Federació Obrera de dilluns a divendres de 15.30 a 22 hores i a través del correu electrònic federaciobrera@molinsderei.cat

Recomanacions personalitzades