Una expulsió rigorosa marca l’inici de temporada de l’Atlètic Incresa

L’Atlètic Incresa cau 0 a 3 contra la Peña Unión Málaga. Una expulsió al minut 30 ha marcat el partit. Els del barri del Canal han patit baixes respecte la temporada passada.

Serà aquesta l’última temporada amb els vestidors dels 80? // Jose Polo

Començava la temporada de l’Atlètic Incresa en una tarda amb una sensació de calor força elevada que convidava als aficionats a fer un refrigeri al bar del Municipal Ricard Ginebreda. Entre la gent un tema de conversació: serà aquest l’últim any amb els vestuaris i les instal·lacions dels anys 80? Tot indica que sí, que aquest any s’acabarà amb la situació d’inferioritat logística amb el gran rival, el Molins de Rei CF, però entre la gent hi havia aquella sensació de desconfiança ja que no és la primera temporada que, teòricament, havia de ser l’última amb unes instal·lacions considerades com les pitjors de tota la comarca.

L’equip ha patit diverses baixes d’importància. Algunes com el davanter Jordi Pons o el defensa Jesús Sampedro tornaran a l’equip

I, també, amb aquesta sensació de dubte va començar la temporada en el terreny estrictament esportiu. Arribava al barri del Canal la Peña Unión Málaga, un equip de Sant Boi de Llobregat que sempre és més complicat de superar quan actua com a local donat l’ambient poc hospitalari del Municipal Dani Jarque. El partit va començar ensopit, com si fos de pretemporada. L’Atlètic Incresa controlava el matx, però sense apropar-se gaire a la porteria contraria.

El nou tècnic dels blanc-i-blaus, Rafa Martínez, va respectar l’estructura tàctica de la temporada passada, un 4-4-2 amb un mitjapunta i un sol pivot defensiu, però els jugadors no eren els mateixos. L’equip ha patit diverses baixes d’importància. Algunes com el davanter Jordi Pons o el defensa Jesús Sampedro tornaran a l’equip, però altres com el migcampista Santos o el capità Francisco Belllido han decidit deixar la pràctica del futbol per animar al conjunt des de la “graderia”.

El nou capità, Jona Nuñez, controla una pilota després d’una passada de Roque Bonilla // Jose Polo

L’Atlètic Incresa es va quedar amb un home menys sobre la mitja hora de partit

Sobre la mitja hora un parell d’accions desafortunades van canviar el signe del partit definitivament. El lateral dret, Daniel Domínguez, rebia una targeta groga en una decisió força rigorosa de l’arbitre, Ivan Magdaleno. Pocs minuts després rebia la segona, aquesta si merescuda, i l’Atlètic Incresa es quedava amb un home menys a la primera part. A més, sobre el minut 33 l’equip visitant es va avançar després d’una bonica paret culminada per David Romero (0-1). A partir d’aquí, res va ser igual. Fins i tot la Peña Unión Málaga va poder marcar algun gol més abans del final de la primera part, però la manca d’encert i l’esforç defensiu dels blanc-i-blaus ho van impedir.

La segona meitat va començar amb l’Atlètic Incresa cercant la porteria rival amb decisió tot i ser un home menys. Rafa Martínez va optar per un 4-4-1 deixant a Erik Serrano com a únic davanter i intentant guiar tot el joc ofensiu de l’equip per les bandes, amb un Jordi Vargas força actiu a l’esquerra. De fet, Erik Serrano va tenir a les seves botes el gol de l’empat després d’aprofitar una bona passada a l’espai, però confirmant la seva condició de davanter clàssic, va pecar d’egoista i va decidir xutar “al ninot” i no fer una passada de la mort clara cap al nou capità, Jona Nuñez, que es trobava sol sense marca.

El Ricard Ginebreda estava mig ple i entre els aficionats estaven alguns ex-jugadors com Bellido, Santos o Antonio // Jose Polo

A partir del minut 60 l’Atlètic Incresa va començar a notar el desgast físic produït per jugar amb un home menys des de la primera part. L’equip visitant ho va aprofitar a còpia d’experiència, tocant la pilota d’una banda a l’altre però sense profunditat. En altres paraules, la Peña Unión Málaga va dormir el partit esperant aprofitar la baixada física dels molinencs durant els últims minuts. I així ho van fer, sobre el minut 85 un error defensiu del jove central Pol Muela i el porter Iván Coma va deixar sol a David Molina, que va fer el segon a plaer (0-2). Partit acabat. Per acabar-ho d’arrodonir, Daniel Redondo va fer el 0 a 3 aprofitant que els locals ja estaven totalment trencats tant física com psicològicament.

Tant cert és que el 0 a 3 és un càstig massa gran per a l’Atlètic Incresa després de veure la dinàmica del partit com que la Peña Unión Málaga va merèixer emportar-se els tres punts cap a Sant Boi. La rigorosa expulsió va marcar el matx sense cap mena de dubte i es per això que es poden treure poques conclusions de l’inici de temporada dels del barri del Canal, que la setmana vinent juguen al sempre complicat camp de la Penya Recreativa Sant Feliu de Llobregat.

Fitxa tècnica 

Atlètic Incresa: Ivan Coma, Roque Bonilla, Jona Nuñez, Jordi Pujadas, Gerard Salinas, Erik Serrano, Daniel Domínguez, Pol Muela, Francesc Canals i José Manuel Rubio. Banqueta: Francisco Ruiz i Eric Garcia.

Peña Unión Málaga: Aitor López, Oscar Simon, Richard Olivera, Jose Antonio Sanchez, Alex Benavente, Daniel Redondo, Rubén Paniagua, David Romero, Adrián Sánchez, Jairo Conesa i Víctor Gregorio. Banqueta: Javier Trujillo, Rene Paniagua, Daniel Murillo, Ruben Regadera i David Molina.

Gols:  0-1 David Romero (32′) 0-2  David Molina  (83′) 0-3 Daniel Redondo (89′)

Així t’ho va explicar Viu Molins de Rei en directe a través de Twitter

 

Recomanacions personalitzades