Els equips de futbol comencen la temporada a Tercera Catalana

Aquest cap de setmana l’Atlètic Incresa i el Molins de Rei CF comencen la lliga de Tercera Catalana. El grup vuitè tornarà a ser competitiu. 

L’Atlètic Incresa serà el primer en entra en competició // Arxiu — Jose Polo

Els dos equips de futbol de la vila, l’Atlètic Incresa i el Molins de Rei CF, comencen la lliga aquest cap de setmana. Tots dos conjunts formaran part del grup vuitè de Tercera Catalana, on ja van participar la temporada passada. Aquest grup tornarà a ser competitiu amb molts dels equips històrics del Baix Llobregat i un equip no habitual en aquest grup, el Fruitosenc, de Sant Fruitós de Bages.

En aquestes categories, on els equips a vegades pateixen una metamorfosi radical d’una temporada respecte a l’altre, és complicat fer un pronòstic de favorits i són les 10 primeres jornades de lliga les que posen als equips en el seu lloc natural de la taula. Tot i això, i per història, nom i projecte durant els últims anys, equips com el Levante las Planas o el Sant Andreu de la Barca estaran a la part alta de la classificació.

Els equips molinencs ja no jugaran els partits com a locals a la vegada 

Els dos equips molinencs seguiran compartint horari per als seus partits a casa, dissabte a les sis de la tarda, però enguany ho faran de manera intercalada. És a dir, quan el Molins de Rei jugui a casa l’Atlètic Incresa ho farà com a visitant i a l’inversa. Això farà que els aficionats al futbol de Molins de Rei puguin gaudir del futbol a la vila mirant un equip una setmana i l’altre a la següent. La temporada passada el Molins i l’Incresa jugaven a casa el mateix dia a la mateixa hora i això feia que no es pogués gaudir dels dos equips.

L’Atlètic Incresa espera no patir aquesta temporada

L’equip del barri del Canal serà el primer en en posar-se en acció aquesta temporada. Ho farà dissabte contra la Peña Unión Màlaga amb el suport del seu públic en el Municipal Ricard Ginebreda.  Els blanc-i-blaus han canviat d’entrenador i ara seran entrenats per Rafa Martínez, home amb experiència en diversos clubs de la comarca i que va fer-se càrrec de diferents equips de futbol base del Molins de Rei CF ara fa uns anys. Jona Nuñez serà el nou capità de l’equip després de la retirada de l’històric Francisco Bellido. L’objectiu de l’equip serà, en un principi, consolidar la permanència a la categoria sense patir tant com l’any passat.

El Molins de Rei CF encara la nova temporada amb poques cares noves

Els molinencs celebren un gol // Jose Polo

Per la seva banda, el Molins de Rei CF començarà la temporada diumenge 10 al camp del Santa Coloma de Cervellò. Els cuatribarrats seguiran entrenats un any més per Joan Garcia i la seva plantilla serà gairebé la mateixa que la de la temporada passada. L’objectiu del Molins ha de ser, en un principi, lluitar per l’ascens de categoria, com ja ho va fer l’any passat. El seu èxit o fracàs dependrà de l’evolució de molts dels seus jugadors que, donada la seva joventut, encara tenen marge de millora en una categoria com la Tercera Catalana.

El derbi, a l’última jornada 

El sorteig del calendari de lliga ha donat el resultat més morbós possible, el derbi molinenc clourà la temporada. El primer dels duels entre les dues cultures futbolístiques molinenques serà el 19 de gener al camp del Molins de Rei CF, al municipal Josep Raich. L’última jornada de lliga viurà un Atlètic Incresa – Molins de Rei CF. Si un dels dos equips es juga l’ascens o el descens en aquell partit, l’ambient serà espectacular al Ricard Ginebreda. Si s’ho juguen els dos, serà un partit històric per al futbol de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades