La Vuelta a España passarà pel polígon El Pla

La tercera cursa més important del calendari ciclista internacional no arribarà a passar per l’interior de Molins de Rei. El seu pas per la vila es limitarà a passar per una rotonda del Polígon El Pla en direcció a Sant Feliu de Llobregat.

Perfil de la novena etapa de La Vuelta

Molins de Rei serà un simple figurant que surt al fons de l’escena dins la novena etapa de la Vuelta Ciclista a España, que es disputa diumenge dia 26 d’agost.

A 30 kilòmetres de l’arribada a Barcelona, el pilot passarà pel Polígon El Pla arribant des de Sant Vicenç dels Horts i en direcció a Sant Feliu de Llobregat. La rotonda que dóna accés al polígon El Pla pertany al terme municipal de Molins de Rei però el recorregut de La Vuelta ràpidament s’endinsarà en direcció a Sant Feliu de Llobregat pel carrer El Pla. Aquesta petita passada per Molins de Rei està prevista sobre les 17:12 de la tarda aproximadament.

Zona del pas de La Vuelta per Molins de Rei 

Ver mapa más grande
És per aquest petit punt de l’etapa que la vila surt en el llibre de ruta final de l’edició 2012 de La Vuelta.Tot i això, el pilot amb ciclistes de prestigi a nivell mundial com Alberto Contador, Chris Froome, Alejandro Valverde o Joaquím Rodríguez no passarà per l’interior de Molins de Rei com s’esperava quan es va anunciar que el recorregut d’enguany passaria pel municipi.

Mentre que els ajuntaments de Sant Vicenç dels Horts i el de Sant Feliu de Llobregat han informat a la ciutadania de les incidències viàries que comportarà el pas de La Vuelta pels seus municipis, l’Ajuntament de Molins de Rei no ha informat de res. Preguntats per Viu Molins de Rei, fonts municipals han demostrat desconèixer fins i tot per quin punt del municipi passaria l’espectacle ciclista de primer ordre.

Recomanacions personalitzades