Un molinenc mor ofegat a una platja de l’Escala

Un veí de Molins de Rei ha mort ofegat a la platja de Riells de l’Escala, a l’Alt Empordà. Uns banyistes el van trobar inconscient a l’aigua el dimecres a les nou del matí. La víctima tenia 79 anys i des de Protecció Civil apunten a una aturada cardíaca com la causa de la seva mort.

Platja de Riells, a l'Escala, on un molinenc ha mort ofegat // Ajuntament de l'Escala

Platja de Riells, a l’Escala, on un molinenc ha mort ofegat // Ajuntament de l’Escala

Passaven quinze minuts de les nou del matí del dimecres 22 d’agost quan Protecció Civil va rebre l’avís d’un home ofegat a la platja de riells de l’Escala, a l’Alt Empordà. Dues persones van treure de l’aigua el cos d’un home inconscient i van avisar el telèfon d’emergències ja que a aquella hora del matí el servei de vigilància de la platja encara no es trobava actiu.

La víctima, de 79 anys i veí de Molins de Rei, havia patit una aturada cardíaca mentre es trobava a l’aigua, segons apunten des de Protecció Civil.

Fins al lloc dels fets es va desplaçar una ambulància i un helicòpter medicalitzat, a més d’un metge del CAP de l’Escala. Els sanitaris van practicar la reanimació cardiopulmonar però ja no van poder fer res per salvar-li la vida.

El molinenc és la setzena persona quer mor ofegada a una platja de Catalunya aquest estiu i la segona víctima a la mateixa platja de l’Escala, on un altre banyista va morir a principis de mes. La platja de Riells es caracteritza per la poca profunditat de les seves aigües i una gran concurrència de banyistes.

Recomanacions personalitzades