El Molins de Rei CF torna a la feina

El primer equip del Molins de Rei CF ha tornat als entrenaments aquesta setmana amb poques cares noves i la il·lusió d’aconseguir l’ascens frustrat la passada temporada.

Els jugadors del Molins de Rei CF ja s'entrenen per preparar la temporada 2012-13 // Adrià Casaín

Els jugadors del Molins de Rei CF ja s’entrenen per preparar la temporada 2012-13 // Adrià Casaín

L’entrenador del Molins de Rei CF, Joan García, té a la seva disposició a 20 jugadors, tres d’ells són juvenils que han estat cridats per fer la pretemporada amb el primer equip. Respecte la temporada passada no hi ha masses incorporacions a l’equip, alguns encara estan de vacances i s’incorporaran en els propers dies i altres han abandonat el club al finalitzar la passada temporada.

En aquest panorama de poques novetats, hi ha tres joves jugadors que la temporada passada estaven amb el juvenil però aquesta ja els  toca fer-ho, per edat, amb el primer equip. Faltarà veure si Joan Garcia i Pedro Quesada  donen minuts i un vot de confiança als joves que pugen al primer equip.

Lluita per l’ascens

El Molins de Rei CF va ser cinquè la temporada passada, lluitant fins a les últimes jornades per l’anhelat ascens. Aquest any, toca seguir creixent, salvar la categoria al grup de Tercera Catalana i, si es pot, buscar fer un paper semblant al de  l’any passat. L’equip és jove però ha madurat i amb un parell d’ajustos tàctics i amb preparació, l’equip pot assolir el que es plantegi.

La temporada comença el 9 de setembre al camp del Santa Coloma de Cervelló, però abans els molinencs juguen tres amistosos de preparació.

Recomanacions personalitzades