L’Atlètic Incresa s’ofereix per acollir els jugadors de l’EF Baix Llobregat

L’Atlètic Incresa vol acollir els equips que han quedat orfes d’entitat després de la desaparició de l’Escola de Futbol Baix Llobregat. Els del barri del Canal discrepen de l’Escola amb la suposada manca de suport de l’Ajuntament a les entitats esportives de la vila. 

La desaparició de l’Escola de Futbol Baix Ll0bregat, tercera entitat dedicada a la pràctica del futbol a Molins de Rei, no ha trigat a tenir les primeres reaccions. L’equip que ha compartit instal·lacions amb l’EF Baix Llobregat durant els últims tres anys, l’Atlètic Incresa, ha fet pública, mitjançant un comunicat, la seva intenció “d’ acollir dins l’estructura esportiva, aquest esportistes i els seus equips, per tal de donar continuïtat a l’activitat del seu esport”. La directiva de l’equip del Canal es compromet a respectar l’estructura dels equips que absorbeixi, amb els entrenadors inclosos.

L’Atlètic Incresa també ha expressat en el comunicat la seva tristesa per aquesta noticia: “Sentim com a pròpia la desaparició i no continuïtat de l’EF Baix Llobregat”, han manifestat.

Defensa del paper de l’Ajuntament

A més, l’entitat del barri del Canal també ha volgut deixar clara la seva postura respecte a les acusacions de l’EF Baix Llobregat sobre el canvi d’horaris a les instal·lacions del Ricard Ginebreda i la suposada manca de suport de l’Ajuntament de Molins de Rei. “No estem d’acord amb la manca de suport del Ajuntament de la Vila i la seva regidoria d’esports vers a les entitats de la vila”, diuen des del club presidit per Ramon Sicart.

Segons la directiva del club del barri del Canal, “l’Ajuntament fa el que pot en una xarxa esportiva tant important com la de Molins de Rei “ i asseguren que l’Ajuntament sempre ha estat obert a al diàleg i a cercar solucions de la mà dels clubs i les entitats. Sicart afegeix que la desaparició de l’Escola de Futbol Baix Llobregat “no es pot justificar amb raons externes a les pròpies gestions de Club i de Junta”.

Així, l’entitat blanc-i-blava expressa el seu suport explícit al consistori tot just mes i mig abans de l’inici de la segona fase de remodelació del Ricard Ginebreda, prevista per al mes d’octubre i que forma part dels pressupostos municipals del 2012.

Recomanacions personalitzades