L’Ajuntament estrena un vehicle elèctric

L’Ajuntament de Molins de Rei ha renovat el vehicle per al servei intern de consergeria entre les diferents dependències municipals amb un model 100% elèctric. El consistori espera continuar apostant per vehicles menys contaminants.

El nou vehicle elèctric encarregat de la missatgeria interna és 100% elèctric // Ajuntament de Molins de Rei

El nou vehicle elèctric encarregat de la missatgeria interna és 100% elèctric // Ajuntament de Molins de Rei

L’anterior cotxe que feia el trasllat de correspondència i documentació interna entre les diferents dependències municipals havia quedat fora de servei i calia adquirir-ne un de nou. Així, l’Ajuntament ha apostat per adquirir un model 100% elèctric.

Es tracta d’un Renaul Twizy Urban, amb un cost de 8.935 euros però que ha costat menys de 7.000 euros a l’Ajuntament ja que el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme ha atorgat al consistori una subvenció de 2.000 euros per la seva adquisició.

Amb el nou vehicle que ja circula pels carrers de Molins de Rei des de fa unes setmanes, l’Ajuntament destaca en un comunicat que “s’inicia una aposta per als vehicles sostenibles i menys contaminants”. Des del consistori molinenc asseguren que esperen continuar apostant per vehicles elèctrics a l’hora de renovar la flota de vehicles municipals o en la contractació de nous serveis, com ara la propera nova contracta de neteja.

 • Jordi

  Pobrets els treballadors de l'ajuntament que no saben anar per la vila caminant com fem tots..

 • Cati Baza Lobo via Facebook

  ni que molins fos Nova York per les distàncies…

 • Ariana Aguado Morán via Facebook

  Ahora ya entiendo a donde han ido a parar los 90€ de la nueva tasa que se han inventado para las preinscripciones de las guarderias…

 • BONITO COCHE PARA QUE APARQUE DONDE LE SALE DE LOS…… COMO SIEMPRE!!!

 • Alicia Arsís via Facebook

  Que vayan en bicicleta

 • Gemma

  Jo també crec que caminant encara es contamina menys…….

 • Rocío Moreno Pineda via Facebook

  Amb una bici tambe passaven…

 • Anna

  Això, a gastar els diners de l'Ajuntament en cotxes per repartir cartes, en comptes de invertir en coses que realment són necessàries. Per exemple, la neteja de la Vil·la. Fa vergonya l'estat en el que es troben els carrers, la invasió d'animalons (millor no dir noms) que es passegen tranquil·lament per les nits…entre d'altres moltíssimes coses que li calen al poble. Però és clar, és més important que arribi el correu a temps a l'Ajuntament.
  Els carters van caminant…potser que prenguin exemple!!!
  Vergonyós…

 • Manolo Caracol

  Com ja se sap, parlar és gratis! Aquest vehicle és completament necessari per traslladar la valisa municipal entre departaments, traslladar capses de paper, arxivadors, material divers… On són els defensors dels treballadors, que ara volen quef facin tota aquesta feina a peu? Els humans som cotnradictoris de mena… i ignorants per naturalesa!

 • Por favor y estos son los que se quejan de los recortes y andan comprando cochecitos para que los funcionarios no tenga ni que andar un kilometro? Que andar es muy sano y a los del cafelito de dos horas les vendría que ni pintado.

 • Pingback: L’Ajuntament de Molins de Rei incorpora dos vehicles elèctrics durant dos mesos | Viu Molins de Rei()