Desapareix l’Escola de Futbol Baix Llobregat

L’EF Baix Llobregat decideix no començar la temporada 2012-2013 al no tenir capital suficient com per poder afrontar-la amb garanties. En un comunicat, la directiva acusa a l’Ajuntament de “no voler l’Escola a Molins de Rei”.

L’Escola de Futbol Baix Llobregat organitzava campus d’hivern i estiu a més de participar a les competicions habituals // EF Baix Llobregat

La temporada 2012-2013 de futbol tornarà a tenir dos equips a Molins de Rei: l’Atlètic Incresa i el Molins de Rei Club de Futbol. El tercer que hi havia fins ara, l’Escola de Futbol Baix Llobregat, ha decidit abandonar la seva activitat per problemes econòmics.

Així ho ha fet públic la directiva en un comunicat publicat al seu blog. Segons l’Escola, els motius que han portat a aquesta situació són la manca d’sponsors, el paper de l’Ajuntament i la morositat dels pares en el pagament de les quotes de la passada temporada.

L’EF Baix Llobregat acusa a l’Ajuntament de Molins de Rei de “no voler a l’Escola”. Segons informen, el consistori ha reduït les hores d’instal·lacions esportives disponibles per a ells de manera considerable. Els diferents equips d’aquesta entitat practicaven l’esport al Municipal Ricard Ginebreda, on també ho fan els equips de l’Atlètic Incresa.

D’aquesta manera, finalitza un projecte que va arribar fa tres temporades a la vila amb la intenció d’implantar una manera d’entendre el futbol base semiprofessional i que aspirava a reunir jugadors d’arreu de la comarca.

Recomanacions personalitzades