Mor Ricard Masclans, mossèn a Molins de Rei entre 1973 i 1985

Ha mort Ricard Masclans i Pugès, rector de la parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Molins de Rei des del 1973 fins el 1985. Tenia 80 anys i ja havia acceptat la jubilació però encara estava a la parròquia dels Josepets de Lesseps, a Barcelona. 

Ricard Masclans fotografiat en una entrevista a la revista El Llaç d'Unió, número 158 (juny 1973 - març 1974) // El Llaç

Ricard Masclans fotografiat en una entrevista a la revista El Llaç d’Unió, número 158 (juny 1973 – març 1974) // El Llaç

La matinada del dissabte 4 d’agost va morir de forma sobtada a Barcelona mossèn Ricard Masclans i Pugès. Nascut a Barcelona el 21 de setembre de 1931, va ser ordenat capellà l’any 1965. Després de passar per Vilafranca del Penedès, Sant Carles Borromeu, Sant Ildefons i Torrelles de Llobregat, va exercir de rector a la parròquia de Molins de Rei des del 1973 fins el 1985.

Actualment era rector de la parròquia de la Verge de Gràcia i Sant Josep, més coneguda com “els Josepets” de Lesseps, a Barcelona. Ja li havia estat acceptada la jubilació i s’havia nomenat el nou rector de l’església, però Masclans tenia pensat mantenir-se en el càrrec fins el proper mes de setembre.

La parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Molins de Rei farà una missa funeral aquest dijous 9 d’agost a les 20.30h.

Recomanacions personalitzades