40 persones es concentren en suport a Enric Piera

Una quarantena de persones es concentren a la Plaça de la Vila per mostrar el seu rebuig a la multa de 30.000€ que Interior ha posat al molinenc Enric Piera pels fets de la passada vaga general. Durant la concentració graven un vídeo on hi participen diverses entitats. 

Les consignes en contra de la repressió van ser protagonistes // Jose Polo

Tot i ser 6 d’agost, la concentració en suport a Enric Piera, el molinenc al que s’ha obert un expedient administratiu sancionador amb una multa de 30.050,61€ per ser “promotor i organitzador” d’alguns dels actes que es van desenvolupar durant la passada vaga general del 29 de març aconsegueix reunir a una quarantena de persones.

La concentració va començar a les set de la tarda, mitja hora més tard del que estava previst, a la Plaça de la Vila, plena de gent a les terrasses dels bars que escoltaven encuriosits els crits de protesta. La majoria dels assistents eren persones vinculades a les diferents entitats en les que Piera participa, tant a nivell polític com cultural. Hi havia membres del grup de motoristes Motards per la Independència i regidors i militants de la CUP Molins de Rei. Entre els assistents hi havia persones de totes les edats.

Les entitats on partipa Piera van ser-hi presents // Jose Polo

El molinenc Ignasi Termes serà l’autor del vídeo // Jose Polo

Es grava un vídeo de protesta 

Durant la concentració es va fer la gravació d’un vídeo en suport a Enric Piera amb la participació de la gent de totes les entitats sota la direcció del molinenc Ignasi Termes. En aquesta gravació es podran veure diferents missatges en contra del que consideren una “espiral repressiva” i es carrega contra les retallades de la Generalitat de Catalunya. El propi Piera també sortirà en aquest vídeo que es farà públic durant les properes hores i que no tindrà més de dos minuts de duració.

Recomanacions personalitzades