40 persones es concentren en suport a Enric Piera

Una quarantena de persones es concentren a la Plaça de la Vila per mostrar el seu rebuig a la multa de 30.000€ que Interior ha posat al molinenc Enric Piera pels fets de la passada vaga general. Durant la concentració graven un vídeo on hi participen diverses entitats. 

Les consignes en contra de la repressió van ser protagonistes // Jose Polo

Tot i ser 6 d’agost, la concentració en suport a Enric Piera, el molinenc al que s’ha obert un expedient administratiu sancionador amb una multa de 30.050,61€ per ser “promotor i organitzador” d’alguns dels actes que es van desenvolupar durant la passada vaga general del 29 de març aconsegueix reunir a una quarantena de persones.

La concentració va començar a les set de la tarda, mitja hora més tard del que estava previst, a la Plaça de la Vila, plena de gent a les terrasses dels bars que escoltaven encuriosits els crits de protesta. La majoria dels assistents eren persones vinculades a les diferents entitats en les que Piera participa, tant a nivell polític com cultural. Hi havia membres del grup de motoristes Motards per la Independència i regidors i militants de la CUP Molins de Rei. Entre els assistents hi havia persones de totes les edats.

Les entitats on partipa Piera van ser-hi presents // Jose Polo

El molinenc Ignasi Termes serà l’autor del vídeo // Jose Polo

Es grava un vídeo de protesta 

Durant la concentració es va fer la gravació d’un vídeo en suport a Enric Piera amb la participació de la gent de totes les entitats sota la direcció del molinenc Ignasi Termes. En aquesta gravació es podran veure diferents missatges en contra del que consideren una “espiral repressiva” i es carrega contra les retallades de la Generalitat de Catalunya. El propi Piera també sortirà en aquest vídeo que es farà públic durant les properes hores i que no tindrà més de dos minuts de duració.

 • Bona tarda,
  Em sembla vergonyós una multa d'aquestes característiques només basant-se en el fet que duia un megàfon… Està clar que intenten "acollonir-nos" i callar-nos…
  L'altre dia hi vaig ser i vull remarcar que el nostre nom no és "Motards per la Independència", sinó "Motards Independentistes".
  Salut!
  (Ni muts ni a la gàbia)

 • Jorge Pau

  Que pagui!

 • Enric Piera

  Pagar per dur un megàfon? No paguen rics, no paguen banquers ni polítics corruptes. El que no volen els de CiU és que ningú digui segons quines coses pel megàfon. CiU va votar a favor de la retallada de drets dels treballadors i treballadores a la reforma laboral. No ens impediran ni fer vaga, ni usar megàfons ni denunciar els abusos del capitalisme. CiU és un partit neoliberal que legisla contra els interessos de la majoria de la població. Salut.

 • joan pere

  Per dur un megafòn, per tallar les vies del trens, per tallar la N-340, per coartar el drets dels treballadors que si volien treballar hi estaban en contra dels politics,sindicats i de perosnes que parlen en el seu nom Enric que el problema no es pas el megàfon ? Per cert hi es la segona vegada : Qui va pagar aquest megàfon ? Es el mateix del CAP 24 hores ?

  • carles

   el megàfon és de ToolBis-tek

 • Enric Piera

  joan pere, i tú afirmes que jo soc el responsable de tot això ? ostres, que valenta és la ignorància. Per cert, un megàfon és per tú un arma de destrucció massiva ? quin problema et suposa que a les manifestacions la gent dugui megàfons ? la veritat és que sembla mentida que en ple segle XXI es pretengui criminalitzar que algú vagi a una manifestació, i que amb tanta facilitat es vulgui culpar a algú. A cada poble l'infame conseller d'Interior, Felip Puig, persegueix amb multes o fins i tot presó a gent que no fa rés que no fessin els nostres pares o avis. Quina pena com hem involucionat socialment, quan a la gent li preocupa més les protestes per les injustícies que les injustícies mateixes…apa…doncs a continuar fent de peons del sistema…

 • david lloberas

  Ànims Enric, que el Sindicat d'estidiants del Ins lluis de requesens et donem suport!!!!
  Salut!!!!

 • Pingback: Interior fixa la multa al molinenc Enric Piera en 3.000€ | Viu Molins de Rei()