“Barbie”, la cançó més internacional d’Ed Tulipa

L’artista molinenc Ed Tulipa ha estat escollit per formar part del CD recopilatori del prestigiós IPO Festival amb la seva cançó “Barbie”.  El reconeixement arriba després de presentar els seus temes al The Cavern de Liverpool. 

Ed Tulipa va actuar al mític “The Cavern” el passat mes de maig // Ed Tulipa

El pop molinenc més internacional porta el segell  d’Ed Tulipa, nom artístic del músic i compositor Sergi Carós. Després de la seva participació a l’Internacional Pop Overthrow (IPO) Festival, un certamen de prestigi internacional que es celebra a diverses ciutats dels Estats Units, Canadà i Anglaterra, l’artista de Molins de Rei ha estat escollit per formar part del disc recopilatori que recull les millors cançons dels d’aquest festival. Ed Tulipa va participar al certamen musical a Liverpool, al mític “The Cavern”, on van començar a tocar els The Beatles.

“Barbie”, de l’àlbum Popteràpia, ha estat la cançó escollida per formar part del triple CD recopilatori de la quinzena edició del festival. Com la majoria dels temes del molinenc, mostren un estil personal marcat per la influència de bandes de pop britàniques i en especial dels The Beatles. Ed Tulipa va gravar el CD que l’ha portat a la internacionalitat als estudis de Sonitrons situats a Sant Bartomeu de la Quadra.

Recomanacions personalitzades