El sènior masculí de bàsquet fa cinc incorporacions per tornar a Primera

El CE Molins de Rei afrontarà la temporada a Primera Catalana amb una plantilla renovada de dotze jugadors. 

10 anys després, el sènior masculí de bàsquet tornarà a la Primera Catalana i ho farà amb cinc incorporacions. La majoria d’aquests fitxatges tenen experiència en una de les pedreres per excel·lència del bàsquet català, el CB Cornellà, club del qual formava part l’actual entrenador dels molinencs i artífex de l’ascens, Juan Couto.

A més, l’equip ha consolidat la base de l’equip que ha aconseguit l’ascens a Primera amb les renovacions de Lluís Vélez, Carles Fusté, Teo Fernández, Rubén Calvo, Jordi de Ugarte, Chus Oropesa i el capità, Miquel Sànchez.

Dos molinencs tornen a casa

Sergi Bosch i Ferran Angulo van marxar fa unes temporades a provar sort al CB Cornellà i ara tornen a la vila després de disputar aquesta temporada la final a quatre del Campionat de Catalunya Júnior Preferent. Els dos són nascuts al 1994 i aportaran joventut i qualitat.

Un altre base de l’escola del Cornellà, Dani Alfaro, arriba al CE Molins de Rei després de jugar la temporada passada al CP Roser de Primera Catalana. Pablo Bueno arriba del Sot 21 del Laietà i és un pivot de dos metres d’alçada i, per acabar, el CE Molins de Rei s’ha fet amb els serveis d’Alvaro Burgos, qui ha destacat durant les últimes temporades en un dels eterns rivals dels molinencs, el CEB Pallejà.

Recomanacions personalitzades