L’Ajuntament rep l’equip Suzuki Català després de guanyar les 24 hores de Montmeló

Els integrants de l’equip Suzuki Català Dunlop van ser rebuts oficialment a la sala de plens de l’Ajuntament després de guanyar per sisena vegada les 24 hores del Circuit de Catalunya.

Tot l'equip i el patrocinador principal van ser rebuts a l'Ajuntament // Jordi Julià

Tot l’equip i el patrocinador principal van ser rebuts a l’Ajuntament // Jordi Julià

L’alcalde de Molins de Rei i regidor d’Esports, Xavi Paz, va rebre l’equip Suzuki Català Dunlop a la sala de plens de l’Ajuntament, després que l’equip guanyés per sisena vegada les 24 hores de motociclisme que se celebren al circuit de Catalunya, a Montmeló. La moto guanyadora i el trofeu que se’ls va entregar reconeixent la seva victòria a la prova de resistència motociclista es van exposar a les portes de l’Ajuntament durant la tarda de divendres 13 de juliol.

La recepció formal va tenir lloc a la sala de plens de l’Ajuntament, on l’alcalde, a més de felicitar l’equip per la seva victòria, va voler destacar que l’equip hagi pogut trobar patrocinadors per finançar-se, “ja que altres equips han hagut de renunciar a pujar de categoria per falta de diners”, va indicar Paz en referència a les jugadores del femení d’handbol, que han hagut de deixar escapar la seva plaça a Divisió d’Honor Plata per motius econòmics“Nosaltres podem posar el nostre granet de sorra, però fins a un límit”, va valorar Paz.

L’alcalde i regidor d’Esports va posar com a clau de l’exit de Suzuki Català “la innovació constant i el gran companyerisme de l’equip”. El cap de Suzuki Català Dunlop, Eduard Català, també va voler destacar aquest punt: “Nosaltres som una colla d’amics que portem molts anys i la clau és que si un no arriba a un punt hi arriba l’altre”. Del Amor, Casa, Bonastre i Alarcos van ser els quatre pilots dirigits per Català que van aconseguir el triomf aquest any.

L'Ajuntament va entregar a l'equip una roda de molí, la nova imatge institucional de l'Ajuntament // Jordi Julià

L’Ajuntament va entregar a l’equip una roda de molí, la nova imatge institucional de l’Ajuntament // Jordi Julià

L’acte també va servir per donar a conèixer una nova imatge institucional de l’Ajuntament, consistent en una roda de molí metàl·lica, presa de l’escut de la vila. Aquest nou identificatiu de Molins de Rei es va entregar als membres de l’equip en reconeixement a la seva feina.

Recomanacions personalitzades