El femení del Molins de Rei CF triomfa a la Donosti Cup 2012

L’equip sub 16 aconsegueix el subcampionat de la prestigiosa Donosti Cup després de perdre a la final contra l’Atlético de Madrid. La majoria de jugadores de l’equip de Javi Ojeda no supera els 15 anys. 

Foto d’equip del femení del Molins de Rei CF // Molins de Rei CF

El rendiment dels equips femenins de futbol del Molins de Rei CF supera totes les expectatives possibles per una població de no més de 25.000 habitants situant a la vila com un dels clubs catalans de referència.

Durant la passada Donosti Cup, torneig de referència a nivell internacional, l’equip sub 16 va arribar a la final superant equips nordamericans, noruecs i espanyols de, teoricament, més nivell. A la final, però, les entrenades per Javi Ojeda i Gerard de Palol es van veure superades per l’Atlètic de Madrid.

 La temporada vinent s’augmenten els equips femenins de l’entitat

El treball iniciat fa ja uns quants anys per persones com Javi Baches, es veu ara recompensat amb alegries com la de Donosti Cup i amb més número de jugadores gaudint del futbol al Municipal Josep Raich. La temporada vinent hi haurà un equip més dins la secció femenina del club.

Recomanacions personalitzades