Esquerres es suma a una campanya informativa contra “l’espoli fiscal”

Esquerres per Molins de Rei s’ha sumat a la campanya d’ERC “Prou espoli, ara República Catalana” amb una parada informativa situada el passat dissabte davant la seu de la coalició independentista. L’acte va comptar amb la presència del diputat Joan Tardà.

El diputat Joan Tardà (al centre) va donar suport a la campanya a Molins de Rei // Esquerres per Molins de Rei

Militants i simpatitzants de la formació independentista van muntar una parada informativa el passat dissabte 7 de juliol davant la seu de la coalició Esquerres per Molins de Rei. Durant tot el matí van oferir informació a tots els molinencs que s’hi acostaven sobre el que des de la formació política consideren un “espoli fiscal als catalans”. Aquest acte s’emmarca dins de la campanya “Prou espoli, ara República catalana”, que ERC està realitzant a diverses localitats de Catalunya.

Entre les persones que van donar suport a la campanya hi havia el diputat al Congrés dels Diputats, Joan Tardà. També van comptar amb la presència del secretari d’organització d’ERC al Baix Llobregat, Gerard Fernández, i el president comarcal d’ERC al Baix Llobregat i l’Hospitalet, Jordi Albert.

Suport a la ILP per la dació en pagament

Els militants molinencs d’ERC també van recollir signatures de la Iniciativa Legislativa Popular per la dació en pagament, tal i com ja porta diverses setmanes fent Iniciativa per Molins de Rei, i a la que l’Ajuntament va donar suport amb una moció presentada per Iniciativa per Molins de Rei, Esquerres per Molins de Rei, el PSC i la CUP i que va ser aprovada per unanimitat.

Recomanacions personalitzades