La família Requena deixa el bar Garbi 20 anys després

Un dels bars més tradicionals de Molins de Rei perd la seva essència amb la jubilació del seu propietari. L’antic bar Garbi formava part del teixit cultural de la vila. Tot i la jubilació, els plats d’en Joan es podran seguir gaudint en un altre bar en poc temps. 

El Garbi era un habitual de les activitats gastronòmiques de Molins de Rei // Arxiu — Jose Polo

Joan Requena i la seva família deixen de ser els responsables d’un dels bars històrics de Molins de Rei, el Garbi, després de 20 anys al capdavant de l’establiment situat a la Plaça de l’Ajuntament.

“No patiu, que la meva coradella la podreu seguir tastant per al concurs de la Candelera diu en Joan sense dramatismes en declaracions a Viu Molins de Rei. “Tinc 63 anys i tenia ganes de jubilar-me” explica amb un cert to nostàlgic. I és que el Garbi ha estat testimoni de tots els canvis recents de la vila. Considerat un dels establiments de restauració de referència a Molins de Rei, la seva coradella, la seva capipota i els seus entrepans han passat a millor vida tot i que proporcionarà les receptes a un altre bar. “Ha estat impossible que alguna de les meves filles es faci amb el negoci. Un bar és massa esclau” reconeix amb resignació durant el seu últim dia de feina.

Ara el bar Garbi serà propietat d’una família de procedència asiàtica que “no vol saber gaire de les meves tradicions”. D’aquesta manera el Garbi continuarà viu, tot i que a ningú se li escapa que ja no serà el mateix.

Tot i que no serà el mateix, el bar Garbi seguirà al costat de l’Ajuntament // Jose Polo

Recomanacions personalitzades