Suzuki Català vol tornar a guanyar les 24 hores de motociclisme

Els molinencs tenen l’objectiu de recuperar el títol aconseguit fa dos anys. Les 24 hores de motociclisme arriben aquest cap de setmana al Circuit de Montmeló. 

Moto Suzuki Català Dunlop 2012 // Suzuki Català

Després de la tercera posició de l’any passat marcada pels problemes mecànics, l’equip molinenc Suzuki Català buscarà la victòria de la divuitena edició de les 24 hores de resistència del Circuit de Catalunya, també conegudes com les 24 hores de Montmeló.

El cap de l’equip, Eduard Català, ha estat molt clar durant la presentació de la cursa celebrada al Museu Colet de Barcelona. “Espero aconseguir la sisena victòria enguany” ha dit Català. La moto d’aquest any, la Suzuki GZX-R, no ha canviat gaire respecte la de l’any passat pel que fa a la mecànica. El que si ha buscat enguany la marca molinenca és un cert retorn a l’històric color groc que sempre a caracteritzat les motos de Suzuki Català.

Durant el cap de setmana passat es van realitzar els primers entrenaments lliures de la competició on els equips intenten provar diverses opcions que s’adaptin a la perfecció a una competició tant dura com les 24 hores. Català va quedar “molt content de la feina feta” durant els primers entrenaments segons ha informat l’equip en un comunicat.

Recomanacions personalitzades