Agustí Roc es proclama campió del món de quilòmetre vertical

Agustí Roc ha aconseguit la victòria en el quilòmetre vertical dels Skygames. Aquesta modalitat consisteix en una cursa d’alta muntanya que comença un quilòmetre per sota del seu inici. Els Sky Games són coneguts com “els Jocs Olímpics de l’alta muntanya”. 

Agustí Roc és campió del món de quilòmetre vertical // 3cat24

Tot i que es tracti d’un esport molt minoritari, podem dir que hi ha un home de Molins de Rei campió del món. Es tracta d’Agustí Roc, que  ha aconseguit la victòria aquest cap de setmana a la prova del quilòmetre vertical dels Sky Games, els campionats del món d’esports d’alta muntanya, que es disputen durant aquests dies a l’Alta Ribagorça.

Segons informa el diari Regió7, Roc va dominar la prova des del primer moment i va aconseguir una victòria clara en una cursa amb inici a Barruera (1.100 metres) i arribada al pic de Roies de Cardet (2.100 metres). El molinenc resident a Manresa es va veure beneficiat de la baixa d’última hora del gran favorit de la competició i actual campió d’Europa, l’italià Urban Zemmer.

El quilòmetre vertical consisteix en una cursa de muntanya que finalitza mil metres per sobre del punt d’inici. Agustí Roc és un dels clàssics del panorama català de l’esport i ara ja és considerat campió del món.

Recomanacions personalitzades