Obre un centre per a persones de la tercera edat

S’inaugura el Centre de Dia Molins, un servei privat d’atenció a la gent gran situat al barri del Canal. El nou centre disposa de 300 metres quadrats amb diversos serveis assistencials adaptats per diferents graus de dependència.

El centre per a persones grans està situat al Canal // Centre de Dia Molins

Molins de Rei ja té un nou centre per a persones de la tercera edat situat al carrer Santiago Rusiñol del barri del Canal. Amb 300 metres quadrats, la nova instal·lació està preparada per tractar “diferents graus de dependència” segons els seus responsables.

El Centre de Dia Molins consta de diferents zones com una biblioteca, zona de fisioteràpia, sala multimèdia, sala d’estar, menjador, sala d’activitats, infermeria i perruqueria.

Els serveis que ofereixen són per a curta, mitja i llarga estada, períodes de recuperació post hospitalària i estimulació cognitiva especialitzada de forma individualitza amb l’objectiu d’aconseguir que “els usuaris mantinguin un nivell cognitiu alt i cada dia tinguin il·lusió i entreteniment en tot el que fan”.

Tot plegat en una planta baixa totalment diàfana formada per diferents ambients amb serveis d’infermeria, psicologia, podologia, teràpia ocupacional, fisioteràpia, perruqueria, transport i cuina. El nou espai per a persones de la tercera edat es va inaugurar el passat divendres 29 de juny.

Recomanacions personalitzades