Dos muntatges molinencs seleccionats per una nova iniciativa teatral arreu de Catalunya

VIDES i La flor del verí, muntatges dels grups molinencs Filagarsa i Impuls respectivament, han estat seleccionats per la iniciativa cultural Espai A. Es reconeix així la seva qualitat i servirà per portar-les de gira per diversos escenaris catalans.

Escena del muntatge “La flor del verí” // Impuls Associació Cultural

Es tracta d’una nova iniciativa que busca crear una programació estable d’arts escèniques arreu de Catalunya, per tal de posar a l’abast dels associats dels diferents ateneus i del seu entorn, produccions de qualitat dins els àmbits del teatre, coral, esbart i banda. Una unió d’esforços que pretén potenciar i incentivar la creació de nous públics, augmentar l’ús dels espais escènics dels ateneus i oferir nous canals per l’explotació de les produccions amateurs.

 El projecte neix de la complicitat entre el Centre de Promoció de Cultura Tradicional i Popular Catalana del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Federació d’Ateneus de Catalunya, el Moviment Coral Català, la Federació de grups amateurs de teatre de Catalunya, la Federació Catalana de Societats Musicals i l’Agrupament d’Esbarts Dansaires, amb el suport en la difusió de l’Ens de Comunicació.

Així doncs, tant VIDES, darrer musical presentat per Filagarsa, com La flor del verí, darrera producció d’Impuls AC, han estat dos dels espectacles afortunats que portaran de gira el seu projecte. VIDES es combinarà amb la gira del nou muntatge musical que presentarà Filagarsa el setembre, Nadal a Halloween, celebrant així el seu segon any de vida. I mentrestant, La flor del verí segueix sent seleccionada per projectes i concursos, reconeixent així aquest bon projecte d’Impuls.

Escena del muntatge musical “VIDES” // Filagarsa

Recomanacions personalitzades