El festival musical dels Metal Defenders es trasllada al poliesportiu municipal

L’entitat Metal Defenders fa 10 anys. Per celebrar-ho, han preparat la vuitena edició del festival Move your fucking brain Extreme Fest amb vuit grups musicals. Aquest cop es realitza al Poliesportiu Municipal després d’anys a l’avinguda de Collserola.

Dissabte 30 de juny és el dia en el que el Poliesportiu Municipal es converteix en el Death Dome, com l’han anomenat els organitzadors en els cartells promocionals del festival Move your fucking brain Extreme Fest. D’entrada gratuïta, les actuacions musicals comencen a dos quarts de cinc de la tarda i s’allargaran fins a les tres de la matinada. El festival arriba a la seva vuitena edició amb l’organització a càrrec de Metal Defenders, que han aconseguit convertir aquesta trobada en la més important del gènere a Catalunya.

Els caps de cartell són Sinister, un grup de death metal que vindrà a Molins de Rei des d’Holanda per presentar el seu nou treball i encapçalar el festival. També serà present un grup colombià, els Internal Suffering, que posaran a prova el seu espectacle per enllestir el directe que volen presentar al gran Extreme Fest d’Alemanya.

El grup Avulsed arribarà des de Madrid i Darkness by Oath des d’Euskadi. La resta de grups seran de Barcelona i d’un gran nivell, amb el mític grup Caustic, que fa vint anys; Foscor, grup de black metal català que celebra els mateixos anys que l’entitat Metal Defenders; AlyanzaTibosity; i els joves Ravenblood, que seran els encarregats d’obrir el festival.

De Riera del Molí al Poliesportiu

L’edició d’enguany és especial pels organitzadors perquè coincideix amb el desè aniversari de l’entitat molinenca. L’Ajuntament va prohibir que es continués celebrant al polígon Riera del Molí, com s’havia fet en els últims anys. L’entitat va veure com una oportunitat la prohibició i va demanar fer-ho al Poliesportiu Municipal però des de l’Ajuntament se’ls va denegar la proposta inicialment i se’ls va traslladar a una parcel·la del polígon El Pla, tocant a Sant Feliu de Llobregat. Després de disputes entre l’entitat i el consistori, que es van fer evidents en una intervenció que van fer representants de l’entitat al ple municipal del mes d’abril, el festival finalment es pot dur a terme al Poliesportiu Municipal.

Recomanacions personalitzades