El molinenc Arnau Moreno participarà a la lliga ACB de bàsquet

Moreno serà el nou preparador físic de l’UCAM Murcia. El molinenc sumarà experiència a la màxima competició del bàsquet després de passar per les categories inferiors de la selecció espanyola i pel BC Budivelnik d’Ucraïna. 

Arnau Moreno amb la Superlliga // Arxiu

El molinenc Arnau Moreno és el nou preparador físic de l’UCAM Murcia, equip de la lliga ACB de bàsquet, màxima categoria del bàsquet a nivell espanyol. Moreno es converteix d’aquesta manera en el primer molinenc en participar en aquesta competició.

Moreno formarà part d’un cos tècnic format per Óscar Quintana com entrenador i el mític jugador de Tau Vitoria i Barça, Marcelo Nicola, com a segon entrenador.  Moreno valora aquesta oportunitat com un “honor i una responsabilitat” en declaracions a Viu Molins de Rei.

Tot i començar la seva trajectòria al CE Molins de Rei, Moreno té experiència com a preparador físic i segon entrenador en clubs com el CB Cornellá. La seva experiència més extravagant va ser l’estada d’una temporada a Ucraïna, on va ser el preparador físic d’un dels equips més importants del país de l’est d’Europa, el Budivelnyk, on va guanyar la Superlliga entre altres èxits.

Recomanacions personalitzades