Els panells informatius de l’estació tornen a funcionar després de dos mesos

La informació dels horaris de pas dels trens a l’estació de Rodalies Renfe de Molins de Rei torna a ser visible. Durant els dos últims mesos no han funcionat ni els panells informatius ni la megafonia per una avaria informàtica.

Les pantalles de Renfe ja tornen a informar dels propers trens

Les pantalles de Renfe ja tornen a informar dels propers trens // Ràdio Molins de Rei

Durant les últimes setmanes els usuaris de Rodalies arribaven a l’estació i es trobaven que no sabien ni quan passaria el proper tren ni si ho faria per la via 1 o per la via 3. L’únic que indicaven les pantalles era una obvietat: “Rodalies de Catalunya”. La desinformació regnava a les pantalles de l’estació, a les andanes i ni tant sols funcionava la megafonia.

Des de divendres, els panells informatius i la megafonia tornen a informar dels horaris de pas dels trens en temps real després de dos mesos d’avaria. Això sí, els panells indiquen que ho fan “en proves”.

Segons Ràdio Molins de Rei, l’avaria estava localitzada al programa informàtic d’un ordinador de l’estació de Molins de Rei. En declaracions de Renfe a l’emissora local, es tracta d’un software molt específic que s’ha de programar individualment a cada estació. La incidència provocava que les ordres que s’envien des del centre de control del Clot, a Barcelona, no poguessin ser interpretades correctament, afectant als diferents elements informatius com els panells informatius i la megafonia.

Recomanacions personalitzades