Filagarsa continua sumant premis mentre prepara un nou muntatge

El grup molinenc de teatre musical Filagarsa s’ha emportat cinc nous premis pel muntatge “VIDES”. El reconeixement a l’obra que han portat a diferents llocs de Catalunya aquest cop ha estat a Canet de Mar. El conjunt ja treballa en una nova obra.

VIDES de Filagarsa ja s’ha passejat per diversos escenaris // Filagarsa

Els guardons aconseguits a Canet de Mar han estat a la Millor Presentació, Millor Actriu de Repartiment (Montse López), Millor Actor de Repartiment (Romà Ferruz), Millor director (Ermenegild Siñol) i Millor Companyia. Els cinc premis nous es sumen a un seguit de reconeixements aconseguits durant els últims mesos amb l’obra titulada VIDES, en la que s’explica la història de cinc persones en un musical, com és habitual en aquest grup.

Mentrestant però, el grup va avançant imatges de la propera estrena, Nadal a Halloween, que es podrà veure els dies 22 i 23 de setembre a Molins de Rei. En el nou muntatge treballaran 12 actors i 3 músics en directe.

Recomanacions personalitzades

  3 comments for “Filagarsa continua sumant premis mentre prepara un nou muntatge

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *