Els empresaris molinencs prenen nota de les lleis òmnibus de la Generalitat

Un grup d’empresaris de Molins de Rei assisteix a una xerrada amb el delegat de Govern, Salvador Jorba, on només es van repassar els avantatges de les lleis òmnibus de la Generalitat. Jorba destaca que ara hi ha “menys normes i més fàcils de complir”.

L’alcalde, Xavi Paz, i el delegat del Govern, Salvador Jorba, van explicar els beneficis de les lleis òmnibus // Generalitat de Catalunya

Davant un públic majoritàriament vinculat al sector productiu,  el delegat del Govern de la Generalitat a la província de Barcelona, Salvador Jorba, ha exposat un seguit d’exemples concrets d’aplicació de les lleis òmnibus i els avantatges que representen pel món de la iniciativa empresarial. Segons Jorba, aquest conjunt normatiu “prepara al país per incentivar la recuperació econòmica i facilitar la generació de riquesa”.

“Pretenen facilitar la competitivitat: menys normes i més fàcils d’acomplir”, ha subratllat Jorba, fent incís en que les noves lleis busquen comptar amb la implicació d’ajuntaments i administracions locals, adaptant els seus protocols d’autoritzacions al règim de comunicació prèvia, un dels fonaments de la nova regulació.

Les cinc lleis òmnibus abasten transversalment diferents àmbits d’activitat: agroambiental, econòmic, sanitari, cultural, i de seguretat.  La nova regulació respon al triple objectiu “d’austeritat, aprimament i agilitat”, segons Jorba, que va destacar el suport de les patronals i la Cambra de Comerç però va obviar el rebuig dels sindicats i altres entitats socials.

Càrrecs polítics i empresaris de la vila van escoltar les explicacions de Salvador Jorba // Generalitat de Catalunya

L’acte, celebrat aquest dilluns 18 de juny a la sala Punt de Comerç del Mercat Municipal ha comptat amb la presència del regidor d’Empresa, Esteve Altozano, el regidor de Comerç, Joaquim Martí, i l’alcalde, Xavi Paz, qui va destacar les expectatives que aquesta normativa desperta entre els empresaris pel que significa de “simplificació de tràmits administratius per a empreses i ciutadans”.

 • Teresa

  Un pasatiempo más del que nos tiene acostumbrado los de CIU-Molins de Rei , Muy poca gente asistieron, y los pocos que estaban eran de los mismos partidos políticos para hacer de relleno. Mal vamos si estos actos no atraen a empresarios de la empresa privada y solo sirven para lucir el palmito de los politicos locales en la Molins TV . Los negocios municipales han sido siempre ruinosos, véase : Molins energia agujero negro, Paneles Solares La Risa SA, Radio Municipal Share 0 , Molins Jubilados Bus siempre vacio, Plusvaluas Les Guardioles 0 , etc. pero lo peor es que, excepto cobrar puntualmente cada més , que lo hacen muy bien, es la inacción del actual gobierno municipal de no hacer nada, Nada de nada.

  • joancarlesprimer

   Sr. Closa, la sala era plena d'empresaris…

   • Teresa

    joan : Por favor , argumente , pero no se desvie del tema y no intente desmascarar ni personalizar a otras colaboradoras de opinión bajo pseudónimo como Usted.

    • joancarlesprimer

     Pseudònim, si vostè fa mil anys que escriu com a Teresa Rius Roca i no utilitzant el seu nom real! Li sona "garganta profunda"?

     • Teresa

      ¿ Es Usted en de los elefantes ?

 • marc

  Com pot un alcalde teòricament socialista fer la pilota a CiU dient lo fantàstiques que són les seves lleis de retallades? Que fort!

  • joancarlesprimer

   Marc, això no va ser així. Vaig ser-hi present quan l'alcalde va intervenir i va mostrar públicament el seu desacord amb aquestes lleis ombnibús… No diguem coses que no són certes. ÉS més, va manifestar, va expressar expressament i pública el seu malestar.

 • joancarlesprimer

  No esperaves, pas, que el Delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona parli malament dels seus representats, no?