Ariadna Arós, del Taro Tae, guanya a Portugal

La molinenca Ariadna Arós, del gimnàs Taro Tae, tanca la temporada amb una victòria a l’Open de Taekwondo de Lourosa (Portugal). 

Arós realitza un Dollyo Chagui // Taro Tae

Ariadna Arós va participar el passat 16 de juny al III Open Internacional de Taekwondo de la ciutat de Lourosa, a Portugal, aconseguint la primera posició. La taekwondista molinenca del gimnàs Taro Tae de Molins de Rei tanca així la temporada 2011-2012 amb un nou èxit a Portugal.

D’aquesta manera, l’esportista de Molins de Rei va sumar una nova victòria representant a la Federació d’Arts Marcials de Catalunya. Aprofitant un gran moment de forma, Arós va sumar els seus combats per victòries fins aconseguir la medalla d’or. No és el primer èxit internacional de la jove molinenca que el passat mes de març va aconseguir la victòria a l’Open de Bèlgica de taekwondo.

Recomanacions personalitzades