Roben dues vegades en una setmana a una cerveseria de La Granja

La cerveseria La Qeva ha patit dos robatoris en tant sols una setmana. Tots dos s’han produït en divendres i de matinada. El mètode és idèntic al que van utilitzar en els dos robatoris produïts a l’estanc de la plaça de l’Ajuntament fa dues setmanes.

Els lladres van trencar la part inferior de la reixa metàl·lica per accedir a l’interior de la cerveseria // La Qeva

La nit de divendres a dissabte de fa una setmana, el primer robatori. Just una setmana després, el segon. El lloc, el mateix: la cerveseria La Qeva. L’hora, també la mateixa: al voltant de les quatre de la matinada. La tècnica, repetida milimètricament: els lladres trenquen la reixa metàl·lica exterior per la part inferior i arrasen amb tot allò que troben ràpidament.

L’establiment, situat al carrer de la Mujada, al barri de la Granja, ha vist així com en tant sols set dies els hi robaven dues vegades. Després de forçar la reixa exterior, el grup de lladres, que anaven encaputxats, van desencaixar el vidre de la porta per accedir a l’interior de l’establiment, segons va informar Ràdio Molins de Rei després del primer robatori. En el segon robatori, han fet exactament el mateix. Un cop a l’interior han rebentat les màquines escurabutxaques per emportar-se els diners del seu interior. De la caixa registradora no s’han pogut endur res ja que els propietaris de la cerveseria l’havien deixat buida.

En tots dos robatoris han estat els veïns els que han donat la veu d’alerta trucant a la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra. Tot i que en dos minuts es van presentar al lloc dels fets, segons assegura un veí a Viu Molins de Rei, el grup de lladres destaca per la rapidesa en les seves actuacions, el que ha fet que en aquesta última ocasió s’hagin oblidat una de les eines utilitzades per dur a terme l’acció al mateix lloc dels fets. Aquesta segona vegada el robatori va haver de ser més ràpid i quan els lladres marxaven tot just arribaven els Mossos. Segons fonts municipals, es va produir una petita persecució en la que els lladres van deixar anar una de les caixes robades de les màquines escurabutxaques.

Els lladres es van deixar a l’establiment una de les eines utilitzades per rebentar les màquines escurabutxaques // El Llaç

Robatori idèntic a l’estanc de la plaça de l’Ajuntament

La Qeva no és el primer establiment en patir aquesta banda de lladres que està provocant certa preocupació entre els comerciants molinencs. Fa dues setmanes, l’estanc de la plaça de l’Ajuntament també va patir dos robatoris en poc més d’una setmana i amb el mateix mètode. Fonts municipals no volen establir relació entre un robatori i un altre però la manera de trencar la reixa no deixa dubtes. Segons fonts municipals, la Guàrdia Urbana no està al cas dels detalls de la investigació, que s’ha deixat en mans dels Mossos d’Esquadra.

El robatori a l’estanc de la plaça de l’Ajuntament (esquerra) i la cerveseria de La Granja (dreta) s’han fet amb el mateix modus operandi // Viu Molins de Rei

Recomanacions personalitzades

  4 comments for “Roben dues vegades en una setmana a una cerveseria de La Granja

  1. Teresa
    18/06/2012 at 12:34

    Y encima tenemos que oir a diestra y a siniestra, por los políticos locales ( léase CIU Casals , Marti,..) de que de acuerdo con sus estadisticas no estamos peor que el año pasado, como si eso tuese fiable, y nos confortase, Y si no quedamos satisfechos, nos echan rapidamente a la cara que "eso es competencia de Mossos, no de la Guardia Urbana" , ¿ Que hace entonces la Guardia Urbana, solo pasearse y meter multas? , parece no tienen tiempo ni para afeitarse, . Cuanta razón tenía del Sr. Emilio Ramos del PP en la Radio MdR el viernes 15 junio mañana, en sus manifestaciones de que el regidor de CIU a tiempo completo de Governació, debe dedicarse más a eso y no tanto a sus negocios particulares, a la vista de todos. ¿ Vale la pena pagar un sueldo a dedicación completa de 45.000 € (7 Mill ptas) para ver estos resultados? , No , no nos engañemos, no estan capacitados ni tienen estudios para esta responsabilidades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *