Els millors jugadors de scrabble en català es reuneixen a Molins de Rei

El club de Scrabble Mots i Més ha organitzat amb èxit la segona Copa Tísner de Scrabble per equips a la sala Gòtica. Vuit equips d’arreu de Catalunya amb experiència i un alt nivell van participar en un torneig que van guanyar uns jugadors de Manresa.

La copa Tísner es va disputar a la sala Gòtica // Mots i més a Molins

Vuit equips de Molins de Rei, Manresa, Vilanova i la Geltrú, El Prat de Llobregat i Barcelona es van reunir a la sala Gòtica per disputar la segona Copa Tísner de Scrabble en català per equips. L’entitat local Mots i més a Molins ha estat la responsable de que una trobada de gran relleu es dugués a terme a Molins de Rei durant tot el dissabte 2 de juny.

La competició, amb el nom d’Avel·lí Artís Gener, Tísner, que celebra enguany el centenari del seu naixement, va finalitzar després de sis rondes amb l’equip “El Punyalet”, de Manresa, com a guanyador. Els seus jugadors, Valentí Rossell, Èric Olmedo, Rosa Riera, Muntsa Clotet i Ramon Torres, van rebre el premi per part d’en Raimon Artís, fill de l’homenatjat. El premi a la jugadora més valuosa va recaure en Rosa Maria Cot, que va fer 158 punts amb la paraula escorça.

Des del blog de l’entitat, destaquen que va ser “una jornada pura de scrabble, amb absències destacades i noves incorporacions en el panorama de l’scrable en català”.

Recomanacions personalitzades