La celebració del 40è aniversari del MIB arriba al seu final

El centre d’esplai MIB tanca els actes de celebració del seu 40è aniversari amb un mercat medieval, un dinar popular i una festa infantil. Fa uns dies monitors actuals i antics, infants i persones vinculades a l’esplai van pujar a la muntanya de Montserrat.

Logo de l'esplai MIB

Els actes de celebració del 40è aniversari del centre d’esplai MIB posen el seu punt i final en una jornada plena d’activitats aquest diumenge. Començarà a les 10 del matí amb un “mercat de Silom”, que tindrà lloc a la plaça del barri del Canal, entre el centre comunitari Pont de la Cadena i l’Associació de Veïns del barri. Serà un mercat medieval amb activitats i jocs obert a tothom.

Posteriorment, a les dues del migdia, al pati del col·legi Pont de la Cadena es farà un dinar popular amb una gran paella  i, després del dinar es farà una festa infantil que servirà per acomiadar definitivament la celebració del 40è aniversari del MIB, un esplai que sota el nom Moviment Infantil de Barriades (MIB) va néixer al 1972 i està lligat a l’Església. Actualment, l’esplai compta amb 75 infants i 14 monitors en actiu.

Pujada a Montserrat

Els actes de celebració van començar amb l’exposició fotogràfica “40 anys fent esplai”, que es va poder veure durant el mes d’abril al local del Centre Excursionista de Molins de Rei. Posteriorment es va donar a conèixer un himne fet per celebrar els 40 anys del MIB i una auca, una miscel·lània i un cançoner commemoratiu. Una taula rodona sobre l’educació en el lleure va ser l’acte més formal del seguit d’activitats organitzades.

Monitors, nens i persones lligades al MIB van pujar a Montserrat el 27 de maig // Parròquia de Sant Miquel

Abans dels actes d’aquest diumenge, els integrants del MIB van fer una sortida a Montserrat el passat diumenge 27 de maig. Hi van participar un nombrós grup de monitors actuals i antics, infants i les seves famílies, i altres persones vinculades per un o altre motiu a la història del MIB. La majoria de participants van pujar a peu la muntanya des de Monistrol de Montserrat. Els assistents també van fer una pregària conjunta a la Mare de Déu de Montserrat.

Recomanacions personalitzades