Pintures Molins pateix un robatori a plena llum del dia

Uns lladres entren a robar a l’establiment Pintures Molins, al passeig Pi i Margall, aprofitant l’hora de dinar. La porta va ser forçada i els delinqüents es van endur els diners que hi havia a la caixa registradora. Els Mossos investiguen els fets.

El robatori no es va produir amb les persianes baixades, aquest cop van aprofitar el migdia, quan estaven aixecades // Jose Polo

Aquest cop no ha estat de nit, com li ha passat a l’estanc de la plaça de l’Ajuntament dues vegades en les últimes setmanes. El robatori es va produir a plena llum del dia, entre les dues i les quatre de la tarda del dimarts 5 de juny, segons fonts policials. La víctima va ser la botiga Pintures Molins, del passeig Pi i Margall, número 33.

Els lladres van forçar la porta d’entrada a l’establiment comercial aprofitant que era l’hora de dinar i no hi havia ningú a l’interior. En una acció ràpida es van endur el contingut de la caixa registradora. Segons han explicat fonts policials a Viu Molins de Rei, van anar directes a pels diners fàcils i no van rebuscar ni emportar-se res més. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec del cas i investiguen els fets.

Recomanacions personalitzades