El “pa amb oli solidari” recull 100 euros més que l’any passat

Càritas de Molins de Rei ha celebrat el tercer sopar de “pa amb oli solidari” per recollir beneficis per la ONG molinenca Songtaaba.Han participat un total de 150 persones i les donacions han ascendit als 1.758 euros, gairebé 100 euros més que l’any anterior.

Un total de 150 assistents van participar en el sopar de germanor “pa amb oli solidari” amb l’objectiu d’aconseguir beneficis econòmics per construir un pou d’aigua a Tanseiga (Burkina Faso). El projecte és impulsat per la ONG molinenca Songtaaba que col·labora amb el país africà des del 2008.

Entre tiquets venuts i donacions es van recollir 1.758’03 euros, gairebé 100 euros més que l’any passat, quan es van destinar els diners a rehabilitar cases devastades per un huracà a la República Dominicana. El sopar, organitzat per Càritas, es va dur a terme el divendres 8 de juny al menjador del col·legi Sant Miquel i incloïa pa amb oli i sal o sucre, olives i una pera. Tots els aliments van ser proporcionats per comerços molinencs que van voler col·laborar amb la causa de manera gratuïta en un àpat que rememorava els berenars en èpoques de crisi d’antigament.

El “pa amb oli solidari” va omplir el menjador del col·legi Sant Miquel // Parròquia de Sant Miquel

Anna Garcia, de l’ONG Songtaaba, va explicar el projecte al que es destinaran els diners del “pa amb oli solidari” // Parròquia de Sant Miquel

La responsable de la ONG Songtaaba, Anna Garcia, mitjançant la projecció d’un vídeo va explicar totes les accions dutes a terme per la seva organització des de la seva fundació, fa quatre anys. Fins ara, s’ha aconseguit construir 30 cases i una escola, entre d’altres. Amb els diners recollits al “pa amb oli” s’ajudarà a construir un pou d’aigua.

L’acte va ser presentat pel rector de la parròquia Sant Miquel, Xavier Aymerich, que va agraïr als assistents la seva participació “en un  context tan díficil”. També van assistir l’alcalde de la vila, Xavi Paz i la regidora de Cooperació, Jessica Revestido. Paz va apel·lar a la necessitat de “seguir impulsant i mantenint aquestes iniciatives que corren perill en temps de crisi”.

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “El “pa amb oli solidari” recull 100 euros més que l’any passat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *