Músiques Invisibles tanca el cicle de concerts amb Nyandú

El cicle de concerts Músiques Invisibles arriba aquest dimecres a la seva fi amb l’actuació de Nyandú, guanyadors de la darrera edició del premi Sona 9. Serà el cinquè i últim concert de la primera edició d’una iniciativa cultural que ha aconseguit una bona acollida.

Com als quatre anteriors concerts, música, ràdio i proximitat es donaran la mà al cinquè recital del cicle Músiques Invisibles. Aquest cop els convidats seran el grup Nyandú, els guanyadors del premi Sona 9 el passat 2011.

Serà la primera actuació de la banda de la Torre d’Oristà després de gravar les cançons del seu primer disc, que és en procés de mescles. El concert serà dimecres 13 de juny a les 9 de la nit a l’Ateneu Mulei.

Prèviament, des de les vuit del vespre, s’emetrà el programa Altraveu en directe i a l’hora prevista, puntualment, començarà el concert que es podrà veure en format íntim a l’Ateneu Mulei i alhora es podrà escoltar a través de Ràdio Molins de Rei.

Amb el concert de Nyandú es posarà el punt i final a la primera edició del cicle Músiques Invisibles, que ha comptat amb les actuacions del Senyor Cordills, Meritxell Gené, Pere Vilanova i, fa tant sol dues setmanes, Estúpida Erikah. Aquest cicle de concerts compta amb el suport de Dirxdir, Sonitrons, La bar de bo Viu Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades