Un any de sociovergència a Molins de Rei

Xavi Paz (PSC) i Joan Ramon Casals (CiU) el dia d'investidura d'alcaldia // Ajuntament de Molins de Rei

Viu Molins de Rei repassa el primer any de sociovergència al govern de Molins de Rei en dotze moments, un per mes de mandat.

Tot just aquest dilluns 11 de juny fa un any de l’inici del mandat del nou govern municipal de Molins de Rei format per PSC i  CiU. Viu Molins de Rei en fa un repàs escollint dotze moments de la sociovergència, un per cada mes.

Recomanacions personalitzades

  3 comments for “Un any de sociovergència a Molins de Rei

 1. Manuel
  11/06/2012 at 14:02

  El gobierno de Molins com el de la gran mayoria de administraciones es una verguenza. Viven como si vieran la crisis que hay. Mucho marketing en este primer año pero no han hecho nada efectivo contra la crisi. Tanto el PSOE como CiU son responsables de todo lo que esta pasando. Si el sr. Paz i el Sr. Casals tuvieran un poco de dignidad ya hubieran dimitido de sus partidos politicos. Sino han dimitido es porque ya les parece bien todo lo que pasa.

 2. Miquel del Pi
  11/06/2012 at 20:39

  Bé, de la notícia no es desprèn gaire feina consistorial. Petits detalls però res per tirar coets. De ben segur que de la gestió d'aquest any en podríem treure quelcom més. Hi ha nou regidors i un alcalde treballant per a la vila…

  Si això fos tot, malament aniríem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *